Benvinguts a Calsot de Valls

CALÇOTS I CALÇOTADES

Enviaments

Contacte: Contacte -  Telèfon:  640 224 529   Castellano 

Anar a Masia Virtual (particulars)

ALTRES PRODUCTES

Novetats ] Productes ] Servei ] Sorteig ]

CALÇOTADES:

Els Millors del Món

Els nostres Packs de la Calçotada

Calçots tot l'any

La millor Salsa de Calçots

Pitets especials per a Calçotades

Redoltes de vinya del Camp de Tarragona

Altres productes:

Els millors Caves de la zona

Ametlles, avellanes i nous del Camp de Tarragona

Productes Ecològics i Naturals

Oli d'oliva extra verge

Espardenyes de pagès artesanes

Com s'envien els nostres productes?

La nostra empresa d'enviamentsAssociació Sense Límits, entitat propietària del domini i de la botiga virtual calsotdevalls.com confia els seus enviaments a Correos Express, una de les empreses líders en el sector de la paqueteria i el transport urgent.

El termini de lliurament per a la península Ibèrica és de 48 hores (com a màxim) des de que la comanda surt del nostre magatzem, i de 4 a 5 dies hàbils per a les Illes Balears, Illes Canàries i altres països d'Europa.

Els lliuraments al transportista són el mateix dia que s'arrenquen els Calçots: de dilluns a dijous per a la península, i només els dilluns per a la resta, per així evitar que es puguin quedar paralitzats el cap de setmana. Les comandes de Calçots i de Salsa de Calçots s'entreguen al transportista normalment el dimecres, per tal de que el client pugui fer la Calçotada el cap de setmana.

Les comandes seran enviades directament des de Sense Límits a través de Correos Express, excepte les que han d'ésser recollides al nostre domicili.

Les despeses d'enviament no estan incloses en els preus dels productes mostrats a la botiga, ja que s'han de calcular en funció del pes i de la destinació de cada comanda. Volem oferir els millors preus i condicions mitjançant un tracte personalitzat per a cada client..

En el cas de no haver un responsable per a la recepció del paquet a la direcció indicada de lliurament, es deixarà un avís amb un número de telèfon al qual s'haurà de trucar per a concertar una nova entrega.

AmuntSi no rebeu la compra en el temps estimat haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres al Telf: 640 224 529 o per correu electrònic a la major brevetat possible. Des del moment en que tinguem la notificació realitzarem les gestions oportunes per esbrinar per què no ho heu rebut en el temps acordat.

Productes deteriorats

Si al rebre la comanda es troba l'envàs deteriorat s'ha de reflectir a l'albarà de lliurament directament al transportista, per així poder realitzar la pertinent reclamació a l'agència de transports i en el seu cas refer la mercaderia.

També podeu enviar els productes de Calçot de Valls com a REGAL! 

En aquest cas, la comanda serà facturada al client, però serà lliurada a l'adreça que ens proporcioneu.

A l'hora de realitzar la comanda, a l'apartat d'Observacions, indicar REGAL.

(No hi ha càrrec addicional).Amunt

Anar a l'inici de Calçot de Valls

CALÇOTS I CALÇOTADES

Benvinguts ] Qui som ? ] Condicions ] [ Enviaments ] Seguretat ]

Anar a Masia Virtual (productes del Camp de Tarragona)

ALTRES PRODUCTES

©2016 Associació Sense Límits  -  Contacte:   Contacte - Telf.: 640 224 529 - Castellano 

Sense Límits a Internet:  Alt Camp Info - Directori Alt Camp - Dades Cat - Sense Límits