Benvinguts a Calsot de Valls

CALÇOTS I CALÇOTADES

Novetats

Contacte: Contacte -  Telèfon:  640 224 529   Castellano 

Anar a Masia Virtual (particulars)

ALTRES PRODUCTES

[ Novetats ] Productes ] Servei ] Sorteig ]

CALÇOTADES:

Els Millors del Món

Els nostres Packs de la Calçotada

Calçots tot l'any

La millor Salsa de Calçots

Pitets especials per a Calçotades

Redoltes de vinya del Camp de Tarragona

Altres productes:

Els millors Caves de la zona

Ametlles, avellanes i nous del Camp de Tarragona

Productes Ecològics i Naturals

Oli d'oliva extra verge

Espardenyes de pagès artesanes

Nous productes i serveis a calsotdevalls.com

Novembre 2016 - A partir de la tercera setmana d'aquest mes començem la nova temporada de Calçotades, la qual promet ser igual o millor que l'anterior. Mantenim els mateixos preus i condicions de la pasada temporada i amb algunes novetats en les quals hi estem treballant. Molt bona temporada 2017, amb els millors Calçots del món !!

Abril 2016 - Hem donat per acabada la terporada de Calçotades i ja estem preparant la propera (a partir de Novembre), la qual prometem que serà molt potent. Aquesta ha sigut una nova temporada de records. Gràcies a tots els clients/amics per la seva confiança !!

Anar a ProductesNovembre 2015.- Ja podeu començar a fer les reserves per a la vostra Calçotada. A partir del dia 9 d'aquest mes tornem a posar al vostre abast els millors productes per a fer l'autèntica Calçotada. Mantenim els mateixos preus de la temporada pasada, i oferim millors preus en els Packs de Parella i Familiar. Que vagi molt de gust !!

Anar a Calçots en conservaMaig 2015.- Un mes després d'acabar la temporada de Calçotades, ja tornem a oferir Calçots. En aquest cas es tracta de Calçots en conserva, que l'empresa Sent la Terra de Mont-roig del Camp (Baix Camp) ha començat a comercialitzar aquest any. Calçots dins de pots de vidre, conservant tot el seu sabor i qualitat. També tenen una Salsa de Calçots que està molt bé. Una forma diferent de gaudir d'aquest producte !!

20 abril 2015.- Donem per acabada aquesta temporada realment excepcional, tant per la qualitat dels productes com per l'interès dels nostres clients/amics. Amb un nou record absolut de vendes (més de 10.000 Calçots més que la temporada anterior). Acabem aquesta temporada però ja estem preparant la propera, la qual segur que encara serà molt millor. Gràcies i visca la Calçotada !!

Anar a Redoltes de vinyaOctubre 2014.- Hem incorporat a la nostra llarga llista de productes per a Calçotades, les Redoltes de vinya. Aquest és un article totalment necessari si volem aconseguir el millor gust i el més bon sabor dels Calçots. Les Redoltes procedeixen de vinyes del Camp de Tarragona, especialment de l'Alt Camp i de la Conca de Barberà.

Logo de Correos ExpressJuliol 2014.- Essent el nostre principal interès oferir els millors productes per a la Calçotada, amb un servei de qualitat pels nostres clients, hem signat un interessant contracte amb Correos Express, empresa líder en el transport urgent. Això repercutirà en uns millors preus dels nostres enviaments.

Logo de calsotdevalls.comJuny 2014.- Amb la preparació de la nova temporada 2014-15 hem adquirit el domini calsotdevalls.com, el nom del qual deixa molt clar el que hi trobarà la gent: els millors Calçots del Món i tot el necessari per a preparar i gaudir de la més autèntica de les Calçotades. Els nostres catorze anys d'experiència serveixen per a millorar dia a dia el nostre servei i aquest nou domini és una expressió del nostre interès en oferir una temporada plena de novetats.

 

Anar a l'inici de Calçot de Valls

CALÇOTS I CALÇOTADES

Benvinguts ] Qui som ? ] Condicions ] Enviaments ] Seguretat ]

Anar a Masia Virtual (productes del Camp de Tarragona)

ALTRES PRODUCTES

©2016 Associació Sense Límits  -  Contacte:   Contacte - Telf.: 640 224 529 - Castellano 

Sense Límits a Internet:  Alt Camp Info - Directori Alt Camp - Dades Cat - Sense Límits