Benvinguts a Calsot de Valls

CALÇOTS I CALÇOTADES

Servei

Contacte: Contacte -  Telèfon:  640 224 529   Castellano 

Anar a Masia Virtual (particulars)

ALTRES PRODUCTES

Novetats ] Productes ] [ Servei ] Sorteig ]

CALÇOTADES:

Els Millors del Món

Els nostres Packs de la Calçotada

Calçots tot l'any

La millor Salsa de Calçots

Pitets especials per a Calçotades

Redoltes de vinya del Camp de Tarragona

Altres productes:

Els millors Caves de la zona

Ametlles, avellanes i nous del Camp de Tarragona

Productes Ecològics i Naturals

Oli d'oliva extra verge

Espardenyes de pagès artesanes

SERVEI   |   PAGAMENT   |   ENVIAMENT   |   MÉS INFORMACIÓ

Informació dels serveis que oferim a calsotdevalls.com

La Calçotada de calsotdevalls.com Voleu rebré els millors Calçots del Món i tots els productes per a gaudir de la millor Calçotada?. Doncs a calsotdevalls.com els tenim a la seva disposició, i amb tres senzills passos els podran rebre directament a casa seva:

1er.- Poden demanar els productes mitjançant aquest formulari o enviant-nos un correu electrònic posant les seves dades (nom i cognoms, adreça d'enviament i telèfon de contacte), els articles i la quantitat que volen, i la forma de pagament triada.

2on.- Un cop rebuda la comanda, calsotdevalls.com li enviarà un missatge, per tal de confirmar-la, amb dades de com poden fer el pagament i informació del nostre servei. Mentrestant, començarem a preparar els productes de la comanda.

3er.- Un cop abonada la comanda, acabarem de preparar-la i la lliurarem a l'agència de transports Correos Express, la qual l'entregarà en 48 hores (com a màxim) al seu domicili..

- Així de senzill és gaudir dels millors Calçots del Món -

Calçots a punt per enviarOBSERVACIONS Els Calçots, els Packs de la Calçotada, la Salsa de Calçots i els Pitets només és serveixen en temporada (de novembre a abril).- El nostre objectiu és oferir la millor qualitat possible, per aixó no tenim estocs d'aquests artícles, els quals son arrencats i preparats el mateix dia de l'enviament per a rebre'ls el més frescos i de la millor qualitat possible. En aquest cas, li recomanem que faci les seves comandes de Calçots i de Salsa de Calçots amb una setmana d'antelació, per tal de tenir una previsió dels productes a servir.INICI PÀGINA

Podeu veure les opinions dels clients referents al nostre servei

Formes de pagament:

Pagaments per PayPalPer tal d'oferir les màximes facilitats, poden fer els pagaments de les comandes per qualsevol dels següents mitjans: transferència bancària, ingrès en compte, targeta de crèdit o saldo PayPal (els dos darrers són mitjançant passarel·la segura i encriptada). En qualsevol cas, el pagament sempre es realitzarà abans de l'enviament de la comanda.

Un cop rebut constància del mateix, enviem al client un missatge per informar-lo de que hem rebut el seu pagament.

Poden veure més informació sobre les nostres Condicions de venda, clicant aquí.

Forma d'enviament:

Caixes preparades per l'enviamentLogo de Correos ExpressNosaltres confiem el transport a Correos Express, empresa amb experiència en el transport urgent.

El transport no està inclós en els preus, ja que s'ha de calcular en funció del pes i de la destinació de la comanda. Volem oferir el millor preu i servei mitjançant un tracte personalitzar per a cada client.

Els Calçots són arrencats, preparats, encaixats i entregats a Correos Express el mateix dia, i en 48 hores (com a màxim) el client els rep directament al seu domicili.

Poden veure més informació sobre els Enviaments, clicant aquí..INICI PÀGINA

Més informació:

Logo de la IGP "Calçot de Valls"Saboreando CalçotsL'import total de la comanda serà el dels productes comprats més les despeses d'enviament.   

Amb Calçots només treballem i som distribuïdors oficials dels millors Calçots del Món, els de la IGP "Calçot de Valls", els quals són enviats amb la seva corresponent etiqueta identificativa.

La temporada de Calçots és de novembre a abril, per això durant la resta de l'any no podem oferir els articles per a fer Calçotades. 

Tots els nostres productes són de primera qualitat i amb la total garantia d'oferir uns articles identificatius de les nostres comarques.

Per a qualsevol consulta o dubte, poden posar-se en contacte per correu electrònic o al telf 640 224 529.

SERVEI   |   PAGAMENT   |   ENVIAMENT   |   MÉS INFORMACIÓINICI PÀGINA

Anar a l'inici de Calçot de Valls

CALÇOTS I CALÇOTADES

Benvinguts ] Qui som ? ] Condicions ] Enviaments ] Seguretat ]

Anar a Masia Virtual (productes del Camp de Tarragona)

ALTRES PRODUCTES

©2016 Associació Sense Límits  -  Contacte:   Contacte - Telf.: 640 224 529 - Castellano 

Sense Límits a Internet:  Alt Camp Info - Directori Alt Camp - Dades Cat - Sense Límits