Benvinguts a Calsot de Valls

CALÇOTS I CALÇOTADES

Sorteig

Contacte: Contacte -  Telèfon:  640 224 529   Castellano 

Anar a Masia Virtual (particulars)

ALTRES PRODUCTES

Novetats ] Productes ] Servei ] [ Sorteig ]

Bases i premis del sorteig "Veniu a gaudir de l'Alt Camp"

L’Associació Sense Límits, propietària i gestora del domini i de la botiga virtual calsotdevalls.com, amb l’única intenció de promocionar i donar a conèixer els importants al·licients que la comarca de l’Alt Camp ofereix, porta a terme un sorteig amb el nom de "Veniu a Gaudir de l'Alt Camp" amb les següents característiques.

monestir de Santes Creus1er.- Els premis són els següents:

  Primer premi: Un únic guanyador, el número del qual haurà de coincidir amb el primer premi del sorteig del Nen (o de Reis) que té lloc el dia 6 de gener. Consisteix en passar un cap de setmana (dissabte i diumenge) a l’Alt Camp, per a dues persones en un establiment de Turisme Rural de la comarca, amb el següent programa: Dissabte: a la tarda rebuda per part dels organitzadors, tarda lliure i sopar en un restaurant. Diumenge: esmorzar a l’establiment, visita a un lloc emblemàtic de la comarca, Calçotada complerta en un reconegut restaurant i comiat.

  Segon premi: Tres guanyadors, els números dels quals tindran de coincidir amb el segon premi del mateix sorteig del Nen, més l’anterior i el posterior. Consisteix en passar un cap de setmana (dissabte i diumenge) per a dues persones en un establimentInici pàgina de Turisme Rural de l’Alt Camp, i el diumenge gaudir d’una Calçotada complerta en un dels millors restaurants de la comarca.

Xiquets de Valls  Tercer premi: Tres guanyadors, els números dels quals hauran de coincidir amb el tercer premi del mencionat sorteig del Nen. Consisteix a passar un dia a l’Alt Camp per a dues persones, on es farà una visita a un lloc emblemàtic i després és gaudirà d’una Calçotada complerta en un dels millors restaurants de la comarca.

2on.- Els números per participar al sorteig seran aleatoris i donats segons el sistema establert per cadascun dels organitzadors. Aquest números s’han extret de la pàgina web Random.org, la qual ofereix un sistema de nombres reals aleatoris, i està gestionada pel Trinity College, de Dublín (Irlanda).

3er.- En el cas de calsotdevalls.com correspondrà un número per a cada 25 (vint-i-cinc) euros, o fracció, de compra de productes (incluint el transport i impostos) que els nostres clients hagin fet des de l'1 de gener fins al 31 de desembre de cada any.

4rt.- Els guanyadors seran informats per part dels organitzadors per correu electrònic, per telèfon o per correu ordinari, i tindran de temps fins al 31 de gener per triar la data que millor els hi vagi per a gaudir del seu premi (entre l’1 de febrer i el 15 d’abril, temporada de Calçotades). La data triada anirà sempre en funció de la disponibilitat i de les reserves dels establiments col·laboradors. Cooperativa de Nulles

5uè.- Tots els premis són per a dues persones, però hi ha la possibilitat de venir acompanyats de més gent, en aquest cas els acompanyants gaudiran d’uns preus especials en els establiments col·laboradors.

6sè.- Els organitzadors no és fan responsables de qualsevol accident o incident que tingui lloc durant el transcurs de l’estada dels guanyadors a Alt Camp, així com de qualsevol alteració del programa per causes de força major alienes a l’organització; tot i això, s’intentarà fer tot el possible per resoldre, el més aviat possible, qualsevol problema que pugui sorgir.

Veniu a gaudir de l’Alt Camp, us sorprendrà !!!Inici pàgina

Guanyadors del sorteig de la temporada 2010:

Juan Sánchez (Málaga) - Un cap de setmana complert per a dues persones en un establiment de turisme rural de l'Alt Camp amb Calçotada inclosa.

María Segovia (Madrid) i Josep Pineda (Alcoi, Alacant) - Una Calçotada complerta per a dues persones en un destacat restaurant de l'Alt Camp.

Enhorabona als guanyadors, i recordeu que per cada 25 euros de compra teniu un número per participar en el sorteig.

Guanyadors del sorteig de la temporada 2011:

Malauradament l'any 2011 no hi hagut cap guanyador per venir a Gaudir de l'Alt Camp. Esperem que la propera temporada podem donar molta més sort als nostres clients.

Guanyadors del sorteig de la temporada 2012:

Tampoc aquest any hem pogut donar un premi a cap dels nostres clients. Amb les ganes que tenim de que vinguin a gaudir de la nostra terra i de poder-los conèixer personalment. Esperem que la propera temporada tinguem més sort.

Guanyadors del sorteig de la temporada 2013:

Felicitats a Maties i Assumpció d'Elx (Alacant), per haver guanyat un cap de setmana complert a l'Alt Camp, amb una nit en unInici pàgina establiment de turisme rural i una gran Calçotada en un restaurant de la comarca.

Guanyadors del sorteig de la temporada 2014:

Malauradament, no hem pogut oferir cap premi als nostres clients/amics aquesta temporada. Amb les ganes que teniem de que poguessin gaudir dels atractius que ofereix la comarca de l'Alt Camp. Tant de bó que hi hagui més sort a la propera temporada.

Establiments col·laboradors (picant damunt de la foto podeu anar a la seva pàgina web)

TURISME RURAL:

la Masoveria del Bosc

Mas de l'Andreu

Rural Jordà

La Masoveria del Bosc (Bosc de Valls) Mas de l'Andreu (entre Vilardida i Vila-rodona) Rural Jordà (Rodonyà)
Bosc de Valls Vilardida - Vila-rodona Rodonyà

RESTAURANTS:

Cervelló

Foc i Brasa

Masia del Pla

Restaurant Cervelló (Fontscaldes)

Restaurant Foc i Brasa (afores de Valls)

Masia del Pla (el Pla de Santa Maria)

Fontscaldes

Valls

Pla de Santa Maria

Inici pàgina

Anar a l'inici de Calçot de Valls

CALÇOTS I CALÇOTADES

Benvinguts ] Qui som ? ] Condicions ] Enviaments ] Seguretat ]

Anar a Masia Virtual (productes del Camp de Tarragona)

ALTRES PRODUCTES

©2016 Associació Sense Límits  -  Contacte:   Contacte - Telf.: 640 224 529 - Castellano 

Sense Límits a Internet:  Alt Camp Info - Directori Alt Camp - Dades Cat - Sense Límits