Masia Virtual

Temporada 2015

FacebookTwitterComandes / Pedidosmasia@masiavirtual.com Telf. contact:  +34 684 15 19 26

Inici/o ] Calçotada ] Mel / Miel ] Fruits Secs / Frutos Secos ] Oli / Aceite Oliva ] Menjar / Comida ] Cava ] Vi / Vino ] Espardenyes / Alpargatas ]

Per comandes directes / Para pedidos directos: www.masiavirtual.eu

Tots els comentaris i les opinions que hem rebut la temporada 2015 sobre els nostres productes o servei, per part dels clients/amics, els trobareu aqui.

Todos los comentarios y las opiniones recibidas la temporada 2015 por parte de clientes y amigos sobre nuestros productos y servicio, los encontrará aquí.

Anterior ] Principal ] Següent/Siguiente ]

ISABEL (Barcelona) 6/gen - Bon Día: Voldría comprar uns pitets de paper (25) però abans vull saber l'import del lliurament. Hem podriau informar. Gracies.

Calçots a punt !!EDUARDO (Valencia) 12/gen - Buenos días. Estamos pensando en realizar, a partir del día 14 de febrero, una calçotada, por lo que necesito me informen, si es época de buen producto, así como de los precios, bien por persona o bien por docenas, también de la salsa. Mas o menos seremos unas 10 o 12, personas. Sin más, un saludo.   1/feb - Muy Srs. Míos: Necesitaría me manden presupuesto para realizar una calçotada para 30 personas, el próximo día 21 de febrero, incluyendo la salsa, los baberos y los portes. Sin más y a la espera de noticias, reciban un saludo.

MARC (Girona) 12/gen - Bones, un any mes fem la calçotada.   19/feb - Rebut! Gràcies.

OSCAR (Tenerife) 13/gen - Bona tarda. Estic interesat en fer una calçotada. Som una Penya Barcelonista i altres cops m'he portat jo les caixes de calçots desde Barcelona, però si teniu aquest servei de envio i ens surt a compte potser ho podem fer tot amb vosaltres. Quan em costaría un enviament per calçotada de unes 40 persones (mes o menys com referència). Poseu-me el preu per kg per tenir tambe la referència si l'hem de fer amb menys cantitat. Moltes gràcies.   9/feb - Bona tarda, finalment tirarem endevant amb vosaltres el tema del calçots, ens has deixat un preu molt bo. Tinc que veure el número definitiu de gent que vindrà a la calçotada, però suposo que agafarem per 40 mes o menys. Ja os ho confirmaré en pocs dies. Suposo que no hi haurà problemes aquí quan ho envieu amb el tema d'aduanes, no? heu fet enviaments a Canaries? La data prevista per la calçotada es per el 22 de març diumenge, per ho que tenim temps de defirnir-ho be. Saludos, estem en contacte. 

EVILASIO (Burgos) 16/gen - Buenos días: Se va acercando la fecha de hacerles el primer pedido de la temporada y todavía no he visto los cavas que ofrecen. Posiblemente no he buscado en el lugar apropiado, pero no se nada del tema y ya hemos superado la primera quincena. Por favor envíeme esa información o dígame donde la puedo encontrar. Saludos.   11/feb - Buenas noches Ramon, El sábado pasado 14 personas disfrutamos de una hermosa calçotada. Es bonito tener motivos para reunirse con los amigos y disfrutar de una comida estupenda y eso es lo ocurrido. Tanto los calçots como la salsa y el cava estaban muy buenos, los baberos gustaron y el transporte cumplió muy bien su objetivo. Muchas gracias por las chapas de cava, es un buen detalle. Saludos cordiales. PD Para el 7 de marzo quiero preparar otra pero ya comentaremos en su tiempo.

ELISABET (Málaga) 16/gen - Bon dia, Diumenge 25 fare una calçotada a Malaga, necessitaré 100 calçots. L'any passat ja us vaig comprar i vaig pagar mitjançant transferència, però com em digueu. Quant pujara? Gràcies.   2/feb - Bona tarda, Necessitaria per aquest cap de setmana 100 calçots, però no se si encara estic a temps. Avui mateix fariem l'ingres al compte. Estariem a temps? Gràcies.

XAVIER (Islàndia) 19/gen - Salutacions, Ja estem anunciant la calcotada a Islàndia per aquest 2015 i volem celebrar-la el dia 28 de Febrer. Enguany s'ha apuntat més gent, així que us farem la comanda a partir del dia 10 de Febrer. L'any passat vàrem rebre els calcots amb transport aeri, i no va haver cap problema. De fet, preferim que arribin per avió...així assegurem que estaran aquí en 48 hores. Per anar calculant costos finals i fer la col.lecta de diners entre els participants, em podeu enviar, si us plau, una proposta d'enviament (paks de calcots) + costos de transport. tenint en compte que serem unes 35 - 40 persones? Moltes gràcies i restem en contacte.   19/gen - Salutacions de nou, El que no arribarà en bon estat és la salsa, així que com l'any passat, en comptes de la salsa que s'inclou als packs, necessitarem els ingredients per a fer la salsa aquí... Moltes gràcies.

CAROLINA (Barcelona) 19/gen - Buenos días, Quería realizar la siguiente consulta, queremos realizar un pedido de 20 baberos de papel. Me gustaría saber cual sería el coste de los baberos y cual seria el coste del transporte. Gracias. Saludos.

FRANK (Alemania) 19/gen - Estimado senores, gracias por su informacion. Vivimos cerca de Cologne.  Cuanto cuesta aproximadamente el transporte de 300 calcots a) por correo express b) con avion ? Ademas se saben cuantos dias tardar el transporte por a) y b). Gracias por su respuesta. 

ORIOL (Anglaterra) 25/gen - Hola!. M'agradaria saber si es possible fer una comanda a anglaterra, quants dies trigaria i quin preu seria el total. Estava pensant en el pack familiar. Moltes gracies.   27/gen - Hola, Moltes gracies per el vostre correu. Malauradament el pressupost s'escapa una mica. Gracies.

MANEL (Barcelona) 26/gen - Bon dia, sóc client vostre d'altres anys i aquest any tornem a fer la calçotada. La calçotada seria el diumenge 22 de Febrer i ens caldrien... Quin seria el preu? Gràcies.

Calçots a punt per a menjarGONZALO (Madrid) 26/gen - Buenas tardes, Un año más me gustaría realizar un pedido para mediados de Febrero. Serían 700 Calçots a recibir el jueves 12 de febrero preferiblemente o el viernes 13 de febrero como muy tarde. Son para consumirlos el sábado 14 de febrero. ¿Qué precio tendría el pedido con gastos de envío incluídos? Muchas gracias. Un saludo.   29/gen - Buenos días, Por error he borrado el email en el que me enviaban el presupuesto que les solicité hace unos días y no soy capaz de dar con el. Creo recordar que les solicité presupuesto para un pedido de 700 calçots, me gustaría que me enviaran el presupuesto de nuevo de cara a poder realizar el pedido lo antes posible y dejar el asunto cerrado cuánto antes. Muchas gracias y disculpe las molestias. Un saludo.

MIREIA (Baix Camp) 26/gen - Bon dia, Voldria saber l'import del transport de 2 packs (un pack de 8-10 i un de 2), ja que necessitem 240-250 calçots i 1.500 grs. de salsa. Gracies.

RICARD (Madrid) 26/gen - Bon día. Un any més celebrarem el cumpleanys de la nostra filla fent una calçotada amb el seus productes. Necessitarem 150 calçots y 1 kg de salsa. Segur que sortirà tant bé com sempre. Gràcies.

EROLA (Escòcia) 27/gen - Hola, Us escric perquè ens agradaria organitzar una calcotada per unes 100 persones. Ens agradaria comprar calcots i haviem calculat uns 20 per persona, es a dir 2000 calcots pel dia 22 de marc a Escòcia. Seria possible? Estavem pensant tambe en comprar les redoltes, en tindriem prou amb 7 kg? o millor 14 kg? Ens podrieu dir el preu incloent el transport (encara que no sigui del tot exacte, per poder fer un  pressupost del que costaria). I si fos possible, podrieu fer 2 pressupostos, un comprant les redoltes i l'altre sense elles? Moltes gracies!   29/gen - Moltes gracies per la informacio, la passare a la junta i suposo que la setmana que ve farem la comanda.

JOAN (Tarragona) 27/gen - hola Ramon, acabem de parlar per telefon i et voldria demanar 2 caixes de 7,50 kilos i 1 caixa de 3 kilos de redoltes. Ho necessito per dissabte al mati. Moltes mercès.

MANEL (Alemanya) 30/gen - Benvolguts, Us escric des del Casal Catala de... per què estem buscant pressupostos per enviar uns 1000 - 1500 Calçots a Alemanya. Tambe voldriem saber les dates per fer la comanda definitiva i el pagament, i el temps necessari per que ens arribin els calçots. Seria possible enviar tambe pitets? Ho podrieu incloure al pressupost? comptem per uns 100 pitets. Salutacions cordials, Atentament.   3/feb - Benvolguts, 
Moltes gràcies per l'enviament del pressupost. Ens han sorgit uns dubtes que ens agradaria aclarir, la calçotada la tenim prevista per al 21 de Febrer. Nomes per assegurar-nos ja que volem tancar places abans de fer la comanda, quina seria la data limit per poder fer-vos la comanda? Es una setmana abans de que ho recolliu o una setmana abans de que ho volguem rebre nosaltres? Comptava en confirmar la comanda entre el 9 i el 14 de Febrer. I un cop feta la comanda quan tindriem el preu definitiu del total? En principi fariem una transferencia, que comptem que en ser internacional tardaria uns 3 o 4 dies laborables en arribar... Si fes falta fer-ho via Paypal crec que ho podriem fer. 
Atentament.

CARME (Escòcia) 30/gen - Benvolgut Ramon, Com que l'any passat els vostres calçots estaven tan bons, enguany estem planejant una altra calçotada a Escòcia. Concretament pel diumenge 8 de març. Abans de poder anunciar-ho, ens faria falta una estimació del que podria valdre el transport. Encara no sabem quanta gent serem però calculem al voltants de la trentena, com a mínim.  Llavors es tractaria de l'enviament d'uns 600 calçots. Un cop tinguem una idea aproximada del cost, anunciarem la calçotada i tornariem a contactar-vos, cap als voltants de finals de febrer, amb les quantitas exactes. Moltes gracies per endavant.   7/mar - Hola Ramon, Gracies per la vostra ajuda. Ha vingut d'un pèl, pero hem sigut a temps de recollir els calçots abans de que tanquessin (a les 12.30!). Tot en ordre, les dues caixes han arribat be. Fins l'any vinent!

VALENTÍN (A Corunya) 2/feb - Buenas, decirle que tenemos planificada una reunión familiar en la Mancha en Semana Santa, y como es habitual pensamos hacerla con una buena Calçotada. Pregunto si sobre el 30 de marzo podríamos disponer de calçots. Les diré la cantidad más adelante, vamos si es posible. Gracias por su atención.

JORDI (Alemanya) 2/feb - Hola! Estem organitzant una calçotada i estem mirant les diferents possibilitats de fer-los portar aquí. He vist que n'envieu a Europa. La pregunta és què ens costaria fer portar 300 calçots (preu dels calçots i de l'enviament) i si us heu trobat alguna vegada amb algun problema. Perquè la calçotada seria el diumenge 8 de març i si ens trobem que arriba el dissabte i no han arribat els calçots ens quedarem tots plegats amb un pam de nas! Una salutació.

LUCIA (Asturias) 3/feb - Quisiera saber, cuanto tardarían en enviarnos el pack de 200 calçots y a cuanto ascendería el coste del transporte. Muchas gracias.

DANIEL (Zaragoza) 3/feb - Buenos días: Antes de nada decir que, como habéis podido comprobar, sigo confiando en vuestros productos porque la calidad está más que demostrada y así lo seguiré haciendo en lo sucesivo. Sólo quería comentar una circunstancia que hasta ahora no me había sucedido. En el último pedido hice constar como dirección de envío la de mis padres como he ido haciendo en los últimos años. Suelo hacer unas dos calçotadas anuales con mi familia y amigos y es allí, en el pueblo, donde las realizo. En los años anteriores llegaron correctamente el jueves por la tarde, pero esta vez llamaron a casa de mis padres a las 7.30 horas para dejar dicho envío, cosa que hicieron a las 7:45 lo dejaron. Entiendo que pudiera ser otra empresa de reparto. Mi padre tiene 86 años y mi madre 80 y evidentemente a esas horas estaban en la cama. Entiendo que el transportista debe organizarse la ruta al margen de las mencionadas circunstancias, pero me extrañó mucho porque nunca había sucedido de esta manera. Y podéis entender que no fue del agrado de mis padres. Esto no es una queja porque repito que estoy encantado con vuestro servicio, pero sí rogaría que se hiciera lo posible para que esto no volviera a suceder. Ya me diréis de qué manera puedo advertirlo en un próximo pedido que he de realizar a mediados de mes y con el mismo destino. Muchas gracias. Un saludo.   20/feb - Estimados amigos: Dos cuestiones que desearía hacer constar. En primer término rogaría que el envío se efectuará en horario de tarde. En el anterior envio llamaron al domicilio sobre las 7.30 horas de la mañana. Dado que mis padres son mayores, entiendo que seria mas oportuno ese horario. El año pasado me enviasteis muy gentilmente varias botellas de vino como obsequio, algo que agradecí enormemente. Entiendo que sigo siendo un buen cliente. Muchas gracias. Un saludo.   28/feb - Pues menos mal que avise advirtiendo de que no llegara el envío tan temprano como la ultima vez... A las 7.55 horas esta vez, ya les vale. Si no llego a avisar y rogar por ello, llegan de madrugada. Lamentable. Saludos.

ALEXANDRA (Barcelona) 4/feb - Bon dia, m'interessaria saber quin cost tindria portar una comanda de 100 pitets de calçot, de paper. A més dels costos, quin temps tardeu a fer-la arribar i quins són els canals de pagament que teniu. Salutacions.

MARTA (Bèlgica) 4/feb - Bon dia, Estaria interessada en comprar calçots per a ser enviats a Bèlgica, que és on residim... Encara no se la quantitat doncs primer voldria saber si realitzen enviaments a aquest pais però en principi farem un Pack extra. Esperant la seva resposta pero sobretot poder menjar calçots, que ja va molt anys que no els podem tastar! Salutacions.   18/mar - Bon dia, si volem els calçots per al proper dissabte 28 de març quin es l'últim dia per a poder fer la comanda? Gràcies.

LOLA (Barcelona) 6/feb - Bona tarda. Vull comprar 10 pitets d’un sol ús, i com he vist que per saber el cost del transport primer s’ha de fer la comanda, voldria que m’ho diguesin abans de fer-la per si no interesses. Moltissimes gràcies.   7/feb - Moltissimes gràcies, aquesta tarda fare la transferencia i seguidament tota la resta de pases. Bon dia.

IRENE ( ? ) 8/feb - Hola, cuanto valen 400 baberos? Quiero saber el precio de los de tela y los de papel. Gracias.

AMÀLIA (Tarragona) 8/feb - Hola, m'agradaria saber si es poden anar a buscar els pitets a la vostra empresa? Així estaviar-nos les despesses de Correus. Gràcies per la vostra resposta. Atentament.

DAVID (Madrid) 10/feb - Buenos días Ramón, Según hemos comentado por teléfono, te rogaría que pusiésemos en marcha un pedido que teníamos retenido desde diciembre a causa de la intervención de corazón de mi padre. Como te comenté agradecería que lo pudiésemos tener antes de este fin de semana, pues la fecha que hemos podido cuadrar la familia para que estemos todos los posibles. Muchas gracias por anticipado. Un saludo.

RAMON (Barcelona) 11/feb - Benvolguts, Voldria saber si per aquest cap de setmana en podríeu enviar 12 racions de calçots cuits + salsa per 12 + 12 pitets... suposo que res mes caldrà posar-los al forn un xic abans de dinar. Com que el dissabte no crec que correus entregui res. Els tindríem de rebre divendres 13. Ja en direu si es possible, si no ho deixaríem per la propera setmana (pro a confirmar per la meva part). Pagament, per transferència o per targeta de crèdit o al comptat a la recepció. Salutacions.

Calçots al foc i fum !!VALENTÍN (Madrid) 13/feb - Buenos días. Hemos comprado calçots durante los últimos años a través de su empresa y este año queríamos repetir, pero las fechas nos están siendo esquivas y quería preguntarles si tienen previsión de hasta cuando podrán tener calçots a la venta. Estamos barajando hacer la calçotada (unos 800 calçots aproximadamente) el fin de semana del 21 y 22 de marzo, pero no sé si ya es demasiado tarde. ¿me podrían orientar? Muchas gracias. Un saludo.   12/mar - Muchas gracias por todo. Es un placer saber que podemos juntarnos a comer buenos calçots gracias a vosotros. Un saludo.   26/mar - Queridos amigos de Masía Virtual y la asociación Sense Limits. Como cada año, la calidad de los calçots fue fantástica. Y el envío llegó en el tiempo previsto y en perfectas condiciones. Disfrutamos una vez más del placer de juntarnos todos los amigos alrededor de una tradición tan bonita (¡¡y suculenta!!) como es una buena calçotada. Agradecemos especialmente esos detalles del vino y el libro. Hace que la relación sea más humana, y demuestra que detrás de todo esto hay personas que hacen un trabajo más allá de la “automatizada” relación comercial. Un verdadero placer saber que podemos confiar cada año en vosotros. Os mandamos un cordial saludo y reiteramos nuestro agradecimiento.

CARME (Girona) 15/feb - Hola, Estic interesada  en fer una comanda de calçots i voldría me informareu de preus, forma comanda i pagament per a aquest any. En principi la calçotada la voliem celebrar el 7 de març. Moltes gracies.

MARC (Alemanya) 16/feb - Hola. Del Casal de.... m'han donat el vostre contacte. Necessitaria pressupost per a calçotada a Berlín, 100 persones. L'enviament hauria de ser a Alemanya el 14.03 com a molt tard. Gràcies i salutacions. . 2/mar - Bon dia, Seguim interessats en la vostra oferta. El dimecres 4.3 sabrem definitivament quina quantitat en necessitarem i podríem confirmar la comanda el dijous 5.3 a primera hora. Seria suficient per a poder tenir els calçots el diumenge 15.3 a Berlín? Dues qüestions més: - podrieu calcular la quantitat i preu de salsa que necessitaríem? - al vostre web hem vist que feu preus especials per a entitats, i nosaltres voldríem acollir-nos a aquesta oferta. Com quedaria el preu final? Gràcies per la confirmació i records. . 2/mar - Hola, Gràcies per la ràpida resposta! Havia oblidat encara una qüestió, el tema de l´IVA, que no s´hauria d´aplicar, ja que no cotitzem a Espanya. Així doncs, em confirmeu el preu final per a 2000 cebes fins a Berlín? Gràcies de nou i records. . 2/mar - Moltíssimes gràcies pel suport. Us confirmem comanda dijous 5 a primera hora. . 6/mar - Bon dia, Gràcies pel vostre email i compromís. Finalment i per motius comercials, ens hem vist obligats a treballar amb un importador de Berlín. Sentim no haver-vos informat abans. Atentament.

ELISABET (Barcelona) 16/feb - Bona nit. Voldriem saber que ens costarien 250 pitets de paper. S'haurien d'enviar a Esplugues de Llobregat. Esperem la seva informació. Gràcies.

ISABEL (Valencia) 16/feb - Hola buenos días: Quería hacer el pedido de Pack Extra de 400 calçots mas la salsa y los baberos. Me gustaría tenerlo aquí el jueves o viernes. Ya tenemos los datos de otros años, soy clienta. Gracias y saludos.

SERGI (Dinamarca) 17/feb - Hola, Per segon any amb el grup de Catalans organitzem una Calçotada per unes 30-50 persones. Aquest any la Calçotada serà el 15-03-2015. Encara estem pendent de saber quantes persones serem exactament i per tant quants calçots necesitarem. El que us voldria preguntar és el següent: 1) Quin es el preu unitari del calçot si parlem de comprar-ne uns 600? 2) Quan hauriem de comunicar-vos la quantitat exacte de cara a tenir els caçots a temps per la Calçotada? Moltes gràcies per tot. . 10/mar - Benvolgut/da, Moltes gracies per tot. Si ens envieu un correu recordatori passada la Calcotada us podem donar la vostra opinió de tot el process. Atentament.

CARLOS (Madrid) 17/feb - Buenos dias, Coma ye hemos hecho en alguna ocasión estamos pensando en hacerles un pedido de calçots, salsa y pitets para recibirlos aquí en Madrid pero por ahora el tiempo es muy frio y no acompaña pues lo solemos hacer en el jardín de casa. ¿Me podría dar una orientación, por otros años, hasta que fecha aproximadamente suele haber calçots disponibles para enviar?. Muchas gracias. Saludos. . 17/feb - Muchas gracia por su rápida respuesta, tendrán noticias nuestras seguro antes de abril. Saludos.

NORBERT (Alemania) 17/feb - buenas tardes, hace un anyo pedi a vosotros una buena cantidad de calcots para hacer una buena calcotada en alemania. :-) este anyo quiero pedir otra vez. Cual sera el coste de calcots y envio de
200 calcots o 300 calcots a alemania, codigo postal 91096... un saludo y gracias! . 5/mar - Hola, la transferencia ha sido realizada. No se si 3-4 dias de envio son suficientes, por lo tanto pido que arranquen los calcots antes y envian un par de dias antes que abajo mencionado, quiero estar seguro que llegan hasta la fiesta a tiempo. Un saludo. . 20/mar - Hola, el envio llego ayer. a tiempo, todo bien. Gracias por la professionalidad vuestra, hasta 2016!

NEUS (Barcelona) 18/feb - Hola, bona tarda, Em podríeu fer arribar un pressupost del que costarien 25 pitets de roba però sense estampar?. Al web posa que surten per 40€ més despeses d’enviament però amb l’estampat. En veneu sense estampar? Segurament també n'agafaria 10 de paper. El dibuix que hi va imprès es pot triar o ja tenen un dibuix determinat? Els necessitaria el més aviat possible. Resto a l'espera. Moltes gràcies!

Calçotada a AlemanyaLARA (Alemania) 18/feb - Buenos días, Me gustaría hacer un pedido de calçots. Había pensado en el pack extra de 400 calçots mas salsa. La calçotada seria para mediados de Marzo, entre el 14 y el 22. Agradecería me informasen sobre el precio final incluyendo los gastos de envio. Gracias de antemano, Un saludo desde Alemania. . 6/mar - Buenos días, Disculpas por la tardanza, estabamos decidiendo la fecha, finalmente haremos la calçotada el sábado 21 de Marzo. Entre hoy y el lunes les haré la transferencia. Muchísimas gracias por todo. . 23/mar - Buenos días, Queríamos agradecerles la atención recibida y comentarles que la calçotada fue un exito, la calidad de los calçots y la salsa eran increíbles!!. Muchas gracias por hacernos llegar un pedacito de la gastronomía catalana que entre muchas otras cosas echamos de menos estando fuera. Un saludo desde Alemania.

JOSÉ ANTONIO (Barcelona) 19/feb - Apreciados señores. Recibido en el día de hoy perfectamente el paquete y su contenido. Quería hacerles una pregunta. Por cuestiones personales no podremos realizar la calçotada este fin de semana, y deberemos esperar a la que viene. Ya se que los calçots no estarán tan frescos, pero que le vamos a hacer. La pregunta que les formulo es: Para que se conserven más tiempo los calçots es mejor los dejemos cerrados tal como han venido dentro de la caja, ó es mejor sacarlos y dejarlos al aire. Muchas gracias y quedo en espera de sus noticias. Un cordial saludo.

JORDI (Holanda) 20/feb - Hola, Som un grup de catalans que vivim a Holanda i ens agradaria fer una calçotada però no trobem calçots aquí. Per això hem pensat en comprar-los a Catalunya i importar-los. Feu encàrrecs fora del país? Salut. . 20/feb - Perfecte! No sabem encara quants serem exactament però creiem que serem entre 20 i 30 persones. Ens podries fer pressupost? Més que res per tenir una idea aproximada de quan hauríem de pagar. Si calculem uns 15 calçots per persona, serien o 300 calçots o 450 (Ja t'ho confirmaríem exactament). Atentament. . 25/feb - D'acord merci, Aquest cap de setmana ens reunirem la comissió que organitzem la calçotada i li comunicarem exactament la quantitat (creiem que seran uns 500 calçots per unes 50 persones). Pensem que com que els holandesos no ho han provat mai, 15 per cap seran massat i farem uns 10. Per tant, 50 pitets. Atentament. . 27/feb - Hola Masiavirtual, Al final hem decidit que invertirem uns 200 euros en els calçots és a dir que si amb 500 calçots + transport no arriba als 200 voldríem que ens posessiu més calçots uns 20 o 50 més per arribar a aquesta quantia. Si veus que posant 50 més, és desvia molt dels 200 euros per questions de pes posem-ne només 500 o els que creguis. L'altra pregunta que em van demanar ahir és, els 50 pitets de paper estan inclosos en els 200 euros? D'altra banda la calçotada està prevista pel diumenge 15 de marc, per tant quan t'hem de fer la transferència perquè ens arribin els calçots abans d'aquella data?. Dis-nos la quantia i el dia que t'hem de fer l'ingrés i així ho farem. Atentament. . 13/mar - Hola, Finalment ja hem trobat els calçots. Moltes gràcies per tot. Atentament.

EDUARD (Alemanya) 20/feb - Hola Ramon, Tal i com et vaig comentar per telèfon i veient que l’any passat van sortir uns bons calçots, aquest any repetim! La data de la calçotada és el dissabte 7 de març. Em podries dir fins quan tenim temps per ajustar la comanda? De moment compta amb uns 900 calçots, tenint en compte la mateixa gent que l’any passat. Ens podries fer un pressupost estimat amb transport inclòs? Moltes gracies.

DÚNIA (Barcelona) 20/feb - Bon dia, m'agradaria saber quant em pot costar aproximadament una comanda de 1050 calçots cuits incloent el transport. gràcies.

AMÀLIA (Andorra) 22/feb - Hola, voldria fer una comanda de 50 pitets de paper per a calçotades però els necesttarem pel dia 2 de març. Sé que és una mica precipitat però us agrairia que em diguessiu si és possible. El lliurament seria a Andorra però si no és possible es podria fer a la Seu d'Urgell. Si us plau, em podrieu dir alguna cosa? Moltes gràcies.

Gaudint de la Calçotada !!CARLES (Sòria) 22/feb - Benvolgut Ramon, Com cada any li escric per encarregar la calçotada, aquest any serem menys aixi que crec que un pack de calçotada de 400 calçots sera suficient. La calçotada le volem fer el dissabte 28 aixi que com cada any estaria be que arrives el divendres 26 la comanda. L'any passat els calçots no eren gaire grossos a veure si aquest any si es posible poden ser més grossos. Doncs rés mes, ja me envia el comprobant per ferli la transferencia demà dilluns mateix amb el total. Gràcies. . 23/feb - Hola Ramón. Disculpeu les molesties pero el final se han apuntat uns quants mes aixi que demanare 100 calçots mes. Envíeu me el nou import si us plau. Gràcies.

ORIOL (Barcelona) 23/feb - Hola, Només dir-vos que els calçots estaven excepcionals, la salsa espectacular i que la calçotada ha estat un èxit. L'any vinent tornarem a confiar en vosaltres segur. Moltes gracies per tot. PD. El detall del llibre ha estat molt bé.

RAFAEL (Madrid) 24/feb - Buenas tardes Ramón en referencia a nuestra conversación telefónica de esta mañana, te paso el pedido para esta semana de los Calçots. Creo que no me dejo nada, como hemos hablado la próxima semana te cierro el pedido los lunes. Un saludo y gracias. . 3/mar - Buenas tardes Ramón, todo un éxito los calçots, vamos a por otra mas, para este fin de semana. Por cierto gracias por la botella de vino. . 16/mar - Hola Ramón buenos días. No di cuenta que el jueves es festivo aquí y estoy sin Calçots. Si te paso un pedido ahora estaria el miércoles aquí?

ANA (Alicante) 25/feb - Hola, quería saber el precio de 300 baberos de papel y 300 de ropa, y cual serian los gastos de envío para Altea. Gracias.

PEP (València) 25/feb - Vos adjunte arxiu amb la transferència de la comanda. També voldria que em comunicàreu la data d'arribada del paquet, doncs arribada a casa de ma mare i voldria avisar-la. Gràcies, ja em digueu alguna cosa. Salut !

JOSÉ (Segovia) 27/feb - Hola buenas noches, he recibido de forma satisfactoria el pedido, y era para hacer 2 calçotadas, una el 28/2 y otra el 2/3. Desgraciadamente la del 2/3 se pasa por imprevistos al 7/3. Como pudo conservar de la mejor forma los calçots. Un saludo.

MIGUEL (Madrid) 1/mar - Buenas tardes, Muchas gracias por los calçots, que llegaron perfectamente a tiempo y estuvieron deliciosos, así como la salsa, y dimos buena cuenta de ellos. Les agradecemos igualmente el bonito detalle con la que nos obsequiaron. Seguro repetiremos. Saludos.

DOMINGO (Castellón) 2/mar - Podrian Pasarme el precio de los calcots asados y si ya disponen de ellos, gracias.

RAQUEL (Escòcia) 2/mar - Hola! Quan sortira enviar 50 calçots a escocia?

JOSÉ ANTONIO (Madrid) 2/mar - Les agradecería que los calçots no sean muy finos, ya que la última vez llegaros varios paquetes con un producto tan fino que se desperdiciaron muchos de ellos. (..y me llevo yo la bronca de los amigos). Les agradezco su atención. Saludos.

MONTSE (Tarragona) 3/mar - Sento no haber-ho demanat abans. Vaig parlar l'altre dia x telefon, sr Ramon?, i no vaig entendre q calia una setmana. He deixat ara el missatge també al contestador del seu mobil. Siusplau no ens deixeu penjats!.Som una coral que ens ve una altre Coral invitada de França i no ho podem aplaçar. Dieu-me el preu del transport però segurament vindriem nosaltres a recollir-ho. Cap problema. Moltes gracies per tot i disculpeu no cumplir fer l'encarrec una setmana abans. Paguem al venir a recollir?

SHEILA (Madrid) 4/mar - Hola buenas tardes me pongo en contacto con ustedes para que me den presupuesto para 150 personas aproximadas, unos 3.000 unidades de Calsot, y precio de transporte, es para el 28/3/2015. Espero su respuesta gracias un saludo.

RAMON (Barcelona) 4/mar - Bon dia Ramon tal com varem parlar aïr tarda li passo la comanda de 3.000 calçots. Tot esperan les seves noticies el saluda cordialment.

ISIDRE (Madrid) 6/mar - Benvolguts amics... Com cada any tractem de celebrar la nostra calçotada. Hem demanat al restaurant que us demani preu de calçots, transport inclòs, per evitar el problemes de l'any passat. Va ser una sorpresa per nosaltres que el restaurant no hages demanat prèviament pressupost. Nosaltres volem els vostres calçots que han sigut sempre de la qualitat esperada. Ens varem informar a última hora i no varem poguer fer res. El dissabte passat vam acordar que el restaurant us demanaria preus i també temps de pre avis per tindre el calçots el dia 28 de Març. Em diuen que estan esperam la vostre resposta, es urgent per procedir a la convocatòria  Si us plau digueu me quina es la situació. Salutacions cordials.

Calçots a punt per anar al foc !!EVILASIO (Burgos) 12/mar - Buenos días, Ya hemos hecho bien la digestión y ha llegado el momento de darle las gracias y la enhorabuena por como ha funcionado todo. La gente ha quedado muy contenta, que es lo mas importante. Alguno me comentó que los calçots eran mas fino que los del pasado año, pero eran tiernos y buenos. Los baberos les hizo ilusión tanta que, aunque le dije que son de usar y tirar, les han guardado para el próximo año. La salsa guarda la linea de siempre y está buenísima. El cava rosado también les gustó. El vino no lo saqué porque estamos en la Ribera del Duero y a todos les gusta el vino de la zona, que es muy bueno. Del libro no puedo hablar porque no lo he leído todavía. El envío por Correos Express también ha funcionado con buena nota. Pero lo mas importante es tener un motivo para profundizar en la amistad con los amigos y eso ha salido estupendamente. Por tanto le felicito por el buen producto y el buen servicio. Hasta el próximo año. Un cordial saludo.

BERTA (Barcelona) 12/mar - Bon tarda, Voldria demanar un pressupost de pitets per calçotada, sense serigrafia. Necessitaríem 4750 pitets. Moltes gràcies.

JORDI (França) 16/mar - Benvolguts, Som un Casal Català de França i el proper 29/03 farem la nostra primera calçotada i a manca de 15 dies ens hem adonat que no tenim pitets! Buscant per internet hem trobat els vostres. Ens podrieu dir quan ens costaria  enviar-nos 50 pitets? (haurien d'arribar abans del diumenge 29/03). Agraint la vostra atenció, rebeu una cordial salutació.

JAVIER (Madrid) 16/mar - Hola, quería hacer un pedido para este próximo sábado 21. He visto en la web que se aconseja hacerlo una semana antes, y me gustaría saber si estoy a tiempo de pedirlos. Querría 150 calçots. Gracias, y espero que llegue a tiempo…

CARLES (Girona) 16/mar - Vaig comprar-vos duran cert temps calçots i sempre he quedat molt satisfet del servei i el producte. Volia saber abans de fer-vos la comanda si creieu que es massa tard per la qualitat dels calçots haver-la programada per el 25 d'abril.

LUIS (A Coruña) 21/mar - Estimados amigos: Un año más me dirijo a ustedes para realizarles el pedido de calçots para la calçotada que hacemos en casa. Necesitaría 600 calçots para el próximo sabado 18 de abril. En espera de sus noticas. Un saludo cordial. . 20/abr - Estimados amigos, la calçotada resultó magnífica y su servicio excelente. Hasta el año que viene. Un saludo.

JEIMMY (Escòcia) 25/mar - Bon dia. Del Centro catalán nos han recomendado vuestra pagina web para hacer un pedido de calcots. Estamos en Edimburgo y quería saber cuanto cuesta enviar un pedido del pack para 10 personas y mas o menos cuantos días tardaría en llegar, según vuestra experiencia. Quedo a la espera de vuestra respuesta. Saludos cordiales.

CARLES (Girona) 3/abr - Bon dia Ramon. Voldria saber si ens podrieu subministrar una calçotada complerta per a 15 persones, tal com heu fet altres anys. Gràcies. . 3/abr - Molt be. Gracies. Ara ens haurieu de dir com vols que formalitzem la comanda, l’import i forma de pagament que prefereixes. La quantitat agrairé me la sugereixis tu per a 15 persones.

OSCAR (Canàries) 7/abr - Hola Ramón. Estem mirant si fem la calçotada aquest diumenge 19/04 o un dels següents (segurament el 03/05). Fins a aquesta data arrivarien els calçots? O es massa tard per demanar-los?. Gràcies.

NÚRIA (Tarragona) 9/abr - Hola!, encara teniu de calçots cuits per vendre o ja s’ha acabat la temporada? en necessitaria uns 100 per aquest dissabte 11-abril, Gràcies.

MERCÈ (Burgos) 16/abr - Bon dia!! Només volia dir-vos que ja m'arribat la comanda de calçots, el vi i el llibre la gangrena. Merci per tot.

LORENZO (Madrid) 13/nov - Buenas tardes. Acabo de hacer el pedido por internet pero no me aparece la pantalla del pago con tarjeta. ¿Me podeis confirmar si os ha llegado, por favor? Saludos.

PEDRONA (Balears) 14/nov - Buenos días !!! Recibí ayer las espardeñas, llegaron en perfecto estado y estoy muy  contenta con el trato recibido por ustedes. No dudaré un segundo, en un futuro, para encargarles cualquiera de sus productos. Un abrazo.

MERCÈ (Burgos) 14/nov - Bona tarda! Com cada any ens disposem a fer la primera calçotada de la temporada, el proper dia 20 de novembre així que li agrairia que poguessim tenir els calçots per el proper divendres. Diguim el número de compte per poder fer l'ingrès. Merci.

JOSÉ MIGUEL (Almería) 26/nov - Hola: Me acaban de llegar los calčots,todo bien y rapido como siempre. Me gustaria saber, ya que aun quedan 3 dias para la calçotada, cual es la mejor manera para conservarlos en optimas condiciones. Gracias por todo! Un saludo.

NICOLAU (Barcelona) 1/des - Bona tarda. Em vaig emportar 300 Calçot per fer el 21 de Novembre i el servei de comandes i entregues perfectes, pero els calçots no eran bons com sempre. Així com altres vegades eran dolços amb molt sabor…. aquest eran molt plans, sense sabor. Eran tendres, bona mida pero sense el toc de la denominació de Valls. Res mes que ho sapigueu! Una abraçada.

JOSÉ MARIA (Tarragona) 10/des - Hola buenos días, quería saber si tendríais para recoger el viernes día 12, 400 calçots y un bote de 4 kg. de salsa romesco, pasaría a recoger por la tienda. Gracias. A la espera de su respuesta se despide atentamente.

DANIEL (Regne Unit) 12/des - Hola, M'agradaria saber que costaria encarregar un pack familiar de calçots a Londres, incloent les despeses d'enviament. Tambe voldria saber si es possible rebre el paquet abans del divendres 18. Moltes gracies per adelantat.

JOSÉ LUIS (Alicante) 23/des - Buenos días, este año vamos retrasado con nuestra temporada de Calcots por problemas personales !!! Me gustaría que me enviaras Calcots y salsa de romescu !!!! como todos los anteriores años te hago el ingreso a la cuenta, que espero sea la misma. Un saludo cordial 

CARLOS (Baix Llobregat) 26/des - Benvolguts amics: Per aquest Nadal varem decidir fer un dinar una mica especial i atípic, una calçotada. D'alguna forma vaig acabar buscant per Internet "calçots de Valls", ja que en algun dinar que he fet amb amics a Partida Creus hem menjat aquests calçots i he de dir que son els millors que he tastat mai. Respecte a aquesta primera experiència comprant a través de la vostra web, he de dir que estic molt satisfet. El vostre tracte al client és exemplar i molt agradable, però alhora la vostra feina és efectiva i diligent. L'enviament ens va arribar abans de quan ho esperàvem i en perfectes condicions, amb el vostre toc personal a l'interior. En quant al producte, he de dir que les meves espectatives eren molt altes, i en aquesta ocasió el resultat no ha estat 100% el que esperava: els farcells portaven alguns calçots massa grans, tot i que al cuinar-los ens han quedat ben tendres com els de mida mitjana i, per una altra banda, en aquesta ocasió no els hi he trobat el gust dolç que recordava dels dinars amb amics que us comentava. Penso que pot ser una qüestió de temporada, i que encara no estiguin en el seu millor moment. També he de dir que aquesta vegada la salsa no ens va quedar com sempre (tot i que la meva sogra és una artista i sempre fa una salsa bestial), i potser també influeix molt en la percepció del gust del calçot. Tot i així, estic ben segur que aquest 2016 repetirem: ja tinc un dinar agendat a Partida Creus per Gener, i fins final de temporada ben segur que fem unes quantes calçotades més i tornarem a confiar en vosaltres. Així doncs, felicitar-vos una vegada més per la vostra bona feina i rebeu una cordial salutació de la nostra part, fins la propera vegada. Que passeu molt bones festes i tingueu un bon 2016 plè d'èxits!! Salutacions.

Anterior ] Principal ] Següent/Siguiente ]

Podeu enviar un correu electrònic per comentar qualsevol aspecte del nostre servei i dels productes rebuts, així com fotografies de la Calçotada que heu fet amb els vostres amics i/o familiars.

Pueden enviar un correo electrónico para comentar cualquier aspecto de nuestro servicio y de los productos recibidos, así como fotografías de la Calçotada celebrada con sus amigos y/o familiares.

 

Masia Virtual

Empresa ] Nou / Nuevo ] Servei / Servicio ] Condicions/nes ] Transport/e ] Política ] Sorteig / Sorteo ] Comentaris/os ]

FacebookTwitter©2022 Masia Virtual  |  Comandes / Pedidos: masia@masiavirtual.comTelf. contact: +34 684 15 19 26