Masia Virtual

Temporada 2020

FacebookTwitterComandes / Pedidosmasia@masiavirtual.com Telf. contact:  +34 684 15 19 26

Inici/o ] Calçotada ] Mel / Miel ] Fruits Secs / Frutos Secos ] Oli / Aceite Oliva ] Menjar / Comida ] Cava ] Vi / Vino ] Espardenyes / Alpargatas ]

Per comandes directes / Para pedidos directos: www.masiavirtual.eu

Tots els comentaris i les opinions que hem rebut la temporada 2020 sobre els nostres productes o servei, per part dels clients/amics, els trobareu aqui.

Todos los comentarios y las opiniones recibidas la temporada 2020 por parte de clientes y amigos sobre nuestros productos y servicio, los encontrará aquí.

Anterior ] Principal ]

NOTA: Els comentaris en vermell són de les anul·lacions pel coronavirus

ESTEL (Holanda) 5/gen - Benvolguda/ut, Amb un grup de catalans ens agradaria molt organitzar una calçotada als Països Baixos. M'ha semblat entendre al web que vostès envien comandes a l'estranger. És cert, com funciona, quins són els preus i a partir de quina quantitat podem encarregar? Segurament estaríem interessats en encarregar calçots i salsa. El nombre de persones el sabríem més endavant. Esperem la seva resposta. Cordialment. 5/feb - Benvolgut/da, Comptem ser unes 30 persones, per tant encarregaríem uns 300 calçots. Ens podrien dir quant sortiria enviar-los als Països Baixos? Tenim un altre contacte que també ens ha fet una oferta i ens agradaria  mirar què ens sortiria millor. Moltes gràcies per la seva resposta, i perdonin el retard. Atentament. 10/feb - Benvolgut/da, He fet la transferència pels 300 calçots. Si m'arriba entre setmana aniria bé saber la hora per intentar ser a casa, ja que visc sola. Necessitem els calçots pel diumenge dia 23 de febrer, per tant suposo que s'arrencarien dilluns vinent, dia 17 de febrer. Facin-m'ho saber si necessiten més informació. Moltes gràcies i esperem els calçots amb impaciència! 22/feb - Bon dia, Moltes gràcies per seguir el paquet i per avisar-me. Desafortunadament havia de ser a la feina i van passar quan no hi era, però vaig anar-lo seguint online. Ja vaig fer la gestió i avui recolliré els calçots al punt de recollida del meu carrer. Demà calçots per dinar!! Salutacions.

FRANCISCA (Còrdoba) 10/gen - Preu de Calçots per a cinc persones amb la salsa i per enviar a Córdoba. Són per a la meva germana. Com et paguem, transferència o al comptat. Que siguin bons, encara que ja se que això està de més.

JORDI (Teruel) 11/gen - Bon dia, m'agradaria fer una comanda d'un pack grup, 50 calçots i dues tarrines de 180 gr per tal de poder fer la calçotada el dissabte dia 18 de gener. La forma de pagament seria mitjançant targeta de crèdit. Per qualsevol cosa truqueu-me al meu telèfon. Moltes gràcies.

SERGIO (Murcia) 15/gen - Hola buenos días, como todos los años estamos preparando la calçotada pero no recuerdo cuantos compramos el año pasado, ¿usted lo tiene? Un saludo. 15/gen - Ok muchas gracias, pues este año vamos a comenzar por un pedido para la próxima semana, entrega el viernes día 24/01. El pedido es el siguiente: 600 calcots, 1 kg. de almendra tostada, 1/2 kg de avellana tostada y 50 pitets. Como siempre me pasa la factura proforma y se lo abono. Por cierto a ver si le es posible mandarlo por algún transportista más barato. Un saludo.

OLEGUER (Dinamarca) 15/gen - Bon dia. Com altres anys, voldríem fer una comanda de calçots per enviar a Dinamarca. Seria possible fer-ho el 18 d’abril o és massa tard? Gràcies. 8/mar - Bona tarda. M’agradaria fer una comanda de calçots tal i com hem fet altres anys. En principi celebrarem la calçotada diumenge 22 de març, per tant necessitaríem els calçots divendres 20 com a màxim. No sabem ben bé la quantitat. Podrieu passar-me un pressupost de: 500 calçots i 3 kg de salsa, 500 calçots i 4 kg de salsa, 600 calçots i 4 kg de salsa, 600 calçots i 5 kg de salsa. Quina és la ratio salsa/calçots que recomaneu? Gràcies. 9/mar - Bona tarda. Gràcies per la informació. Aquest any no podrem fer la calçotada, però esperem fer-ho l’any vinent.

JUDITH (Teruel) 18/gen - Buenas, quería que me informaras de precio de 100 calçots y el bote de la salsa. Cuanto me costaría con el envío a Teruel?? Un saludo.

YARA (Alemanya) 19/gen - Bon dia, voliem fer una petita calcotada el 20 de marc. Pel que he estat llegint, els calcots els recolliu dilluns i els hi doneu al repartidor per comandes a europa i triga 4/5 dies, llavors imagino en el nostre cas s'haurien de recollir el dia 9 de marc perque el 16 seria molt just oi? Llavors si fem la comanda durant la setmana anterior del 3 al 6 de marc estaria be? Gracies.

ABEL (Alemanya) 22/gen - Hola bona tarda. Com us he comentat per telefon, voldriem organitzar una calçotada a Alemania. Estariem interessats en uns 500 Calçots amb les Salses i els pitets. Em podrieu dir quin seria el cost? Moltes gràcies.

ALEXANDRA (Alemanya) 24/gen - Hola, Ja vam fer una comanda l’any passat i ens agradaria molt poder repetir enguany :) Fins quan es podem fer encàrrecs? Al maig seria també una posibilitat o què ens recomanen? Moltes gràcies. Salutacions. 25/gen - Hola, Moltes gràcies per la resposta. Ho consulto amb els amics i us diem quelcom per l'encàrrec d'enguany. Salutacions. 6/mar - Hola, Voldriem fer una modificació sobre el número de persones per a la calçotada. Al final serem 17, per ajustar la comanda com considerin adient. Resto a l’espera de confirmació i esperant amb candeletes que arribi el dia :) Gràcies. Salutacions. 7/mar - Hola de nou, Moltes gràcies per la ràpida resposta. Serien masses calçots perquè també fem altres menjars. Podríem corregir la comanda i deixar l’anterior? Jo crec q fins a 200 calçots seria suficient i salsa la que correspongui. Perdona pels canvis i moltes gràcies per la vostra ajuda. Salutacions. 26/mar - Hola, Entenc perfectament la vostra posició. Tot plegat una pena i em sap molt de greu pel vostre negoci. Esperem que no s'allargui gaire i es pogui tornar a la normalitat aviat. Seguim en contacte per properes comandes. Salutacions.

ISABEL (Valencia) 28/gen - Buenos días. Otro año más nos complace hacer el pedido de calçots adjunto, para cualquier duda nos podeis contactar en el telefono. Un saludo.

LÍDIA (Alemanya) 30/gen - Benvolguts, Us contactem de nou des del Casal Català. Us fem saber que volem repetir la comanda de calçots que vam fer l'any passat. Us voliem preguntar doncs si servireu calçots per la data del dia 21 de març, a Alemanya? Si ens dieu que si, més endavant ja us concretarem les quantitats. Moltíssimes gràcies!

ESTHER (Madrid) 30/gen - Ramón, buenos días, según nuestra conversación telefónica de ayer, este sería en principio el pedido que necesitaríamos realizar: 2.500 Calçots con su correspondiente salsa, para el 29 de febrero 2020. Saludos y espero tu contestación. 31/gen - Buenos días, gracias por su rapidez en el envío. Aceptamos el presupuesto, y les iremos informando si en algún momento cambia el nº de calçots a encargar. Con el número definitivo, enviaremos transferencia como muy tarde el día 21 de febrero. Saludos, gracias y seguimos en contacto. 20/feb - Buenos días, perdonar pero hasta esta mañana no hemos sabido exactamente el nº.: 3.400 Calçots con su correspondiente salsa, para el 29 de febrero 2020. Por favor enviarme correo con el importe total para poder realizar la transferencia. Saludos y espero tu contestación. 20/feb - Perdona Ramón, pero se acaban de apuntar más personas. Sería al final 3.500 calçots con su correspondiente salsa. Saludos y disculpas. 20/feb - Hola Ramón, te pido de nuevo disculpas. Pero cada 5 m. me cambian lo del pedido. Quieren que añadas al pedido lo siguiente: 1 K y medio más de salsa y 1 k. de Escalibada. Ya con esto creo que hemos terminado. Si me lo mandas ahora te preparo la transferencia. Saludos. 2/mar - Hola Ramón, te mando este correo ya que el sábado cuando realizamos la calçotada nos encontramos con que muchos de los calçots enviados eran muy diferentes en tamaño, cosa que otros años no no ocurrido. Nuestro presidente se molestó mucho ya que según me comentó al ser de denominación de origen, no debe haber tanta diferencia entre ellos (te adjunto foto). También decirte que uno de los cubos de 4 k. de salsa, venía cerrada con bastante menos, no sé calcular cuanta pero al menos creo que faltaba 1 k. Te mando un par de fotos que realicé antes de abrir el cubo. Seguimos en contacto.

GEMMA (Anglaterra) 31/gen - Hola bon dia! Suposo que almenys aquest any seguireu enviant calçots a UK? Ho dic pel tema brexit. Aquest any hi ha transicio o sigui que res no hauria de canviar... Estem pensant fer una comanda per finals de Febrer o Març com cada any! Salutacions. 11/feb - Bon dia. Voldria fer una comanda per un pack de grup de calçots amb salsa i pitets pel dia 29 de Febrer (dissabte). Podrien confirmar compte bancari per fer la transferencia i data maxima de pago? Podrien tambe confirmar quan creuen que arrivaran els calçots? Mirare de fer transferencia aquesta semana tan aviat com tingui dades bancaries confirmades. Si no hi ha ningu a casa poden deixar els calçots al jardi per la porta del costat de la casa a l'esquerra o amb un veí. Miraré de ser-hi pero haig de portar i anar a buscar la canalla a l'escola i no es possible ser a casa tot el dia. Si us plau, podrien confirmar que han rebut aquest correu? Moltes gracies. 20/feb - Caram si que arriven aviat! Espero que aguantin fins dissabte que ve! 

XAVIER (Alacant) 2/feb - Bon dia Ramón; varem parlar l'altre dia. Volia encarregar Pack Familiar per a 5 persones. (Dia d'entregaDivendres 7 de Febrer). Enviem el número de conta per fer la transferencia i el import. Una abraçada.

EVILASIO (Burgos) 3/feb - Buenos días, estoy organizando una calçotada y he sido incapaz de encontrar el archivo modelo que le hacia otros años. Lo que yo necesito es: 200 calçots, 20 palmos de longaniza, un bote de salsa, de 1,5 kg. 12 baberos de papel y una botella de cava Magnun Tradició de Vives Ambros. La calçotada es para el sábado día 15 y necesito tener todo el materia en mi casa el viernes 14 a las 14 horas. Por favor envíenme presupuesto para continuar los tramites como otros años. Saludos cordiales.

ÓSCAR (Tenerife) 3/feb - Buenos días, como cada año queremos hacer la calçotada en la Peña. ¿me podéis pasar precio para la misma cantidad de calçots que el año pasado? Precio con envío en barco y en avión por favor. Moltes gràcies!! 18/feb - Si us plau, prepareu tot per que el paquet sigui aquí abans del divendres 06/03, que serà el cap de setmana que farem la calçotada. Qualsevol dubte truqueu-me al meu telèfon. Gràcies!! 31/mar - No ho dubtava pas amic meu, sempre heu sigut uns col·laboradors formals i professionals. Desitjo que aquesta situació tràgica que vivim no posi en risc la vostre empresa, i si tot va be, l'any vinent tornarem a parlar de negocis com si res no hagues passat. Una abraçada.

JAVIER (Bizkaia) 3/feb - Hola, Quería comprar 50 Calçots de Valls para (si pueden ser 60 mejor pero veo que va por packs). Sería para entregar en Bizkaia. ¿Llegarían para este viernes? Si es así díganme para hacer el pedido, pagar, darles la dirección,etc. Muchas gracias. Saludos.

ELOI (Escòcia) 5/feb - Benvolgut/da, Enguany al Centre Català tornem a organitzar una calçotada per unes 200 persones. La calçotada seria a mitjans o a finals de març. La meva pregunta és si hi hauria algun problema per disposar de calçots si organitzèssim la calçotada el 28 de març. Seria massa tard? Moltes gràcies. Salut. 5/feb - Perfecte, és bo saber-ho. Així és força probable que es faci a finals de març. I de ben segur que avisarem com a mínim amb un mes d'antel·lació. Salut. 6/mar - Benvolgut/da, Ens posem de nou en contacte per fer una pre-comanda de 3.000 calçots per la calçotada que organitzem a finals de març. És probable que us en demanem alguns més a finals de la setmana que ve, però de ben segur que volem ara encarregar-ne 3.000. Fem la calçotada el dissabte dia 28 de març, i ja sé que és difícil preveure, però si arribèssin el divendres dia 27 de març seria perfecte! Salut. 11/mar - Hola de nou, M'agradaria demanar uns quants calçots més. A l'anterior mail vaig demanar 3.000, però al final s'han apuntat algunes persones més, així que necessitarem 3.250 calçots. Moltes gràcies! 13/mar - Bon dia, Tenim molt males notícies. Com ja bé sabreu el COVID-19 està fent tot impossible. Des d'avui hi ha noves mesures per fer front al virus a Escòcia, i una d'elles és la prohibició de concentracions més grans de 100 persones a l'interior. També la gent ha reaccionat i hi ha un munt de gent preocupada. Davant d'aquesta situació hem hagut de pendre la decisió de cancelar la calçotada. Ho hem intentat fins a última hora, però el risc ara mateix és massa gran. Estem valorant si es podria fer una calçotada més petita cap a mitjans d'abril, només amb 50 o 60 persones. Si ho veiem factible, no dubteu que us encarregarem els calçots. Perdoneu un cop més les molèsties, però són moments ben estranys. Atentament.

MONTSE (A Coruña) 5/feb - Soc Montse que he parlat amb tu aquest matí necesito calçots per 10 -12 persones, 1/2 kg. d'atmelles i avellanes, 1 kg llonganisa i baberos. T'agrairia que em diguessis el preu de cada cosa i conforme em contestis t'ho encarrego. Gracies. 7/feb - Gracies.T'agrairia que m'enviessis les quantitats per fer la salsa de calsots per 12 persones. Salutacions.

ROSA (Barcelona) 6/feb - Bon dia: Com cada any els faig la comanda de 50 pitets de paper per calçotades. Quan em confirmeu si es possible la comanda, ja m'indicareu la forma de pagament, saludos cordials.

GÉRARD (Rosselló) 6/feb - Hola, voldria fer una comanda per la Calçotada de Rosselló del 1 de març del 2020. Comanda: 3 Galledes de 4 quilos de Salsa de Calçots i 200 Pitets grans de paper plastificat. Forma de pagament: Targeta de crèdit. Moltes gràcies. 26/feb - Hola, Acabo de tenir el lliurament de la salsa i dels pitets per la calçotada d'aquest 1 de març. Llàstima, de les 3 galledes de salsa, 2 estan trencades. La salsa s'ha escampada al cartró. No sé com ho farem per aquest diumenge. Molt atentament.

Carles (Soria) 2020CARLES (Soria) 8/feb - Hola Ramon, Acabem de xarrar, volia fer la comanda per la web pero el oli no el te disponible per la web. En qualsevol cas es igual, la comanda que li vull fer es aquesta: 300 calçots IGP, 1 Kg de ametlles torrades, 1 garrafa de oli de 5 litres i 15 pitets de paper. Si de cas ho fem com sempre diguim el import final i ja li faig una transferencia i li envio el comprobant i llestos. L'adreça de enviament esta en el peu de firma del meu correu. Tal com he parlat si arriva el dijous ja esta prou bé. Espero doncs el seu mail i ja li faig la transferencia avui mateix. Gràcies. 28/feb - Hola Ramón, Era per enviar-li fotos de la calçotada, va estar molt be i aquest any estaven bonissims els calçots. Gracies x tot i fins la propera.

ALBERT (Alemanya) 10/feb - Benvolgut Ramon, Els catalans del Casal tornem a tenir ganes de menjar bons calçots. Enguany celebrarem la calçotada el dissabte 21/03/2020. Suposo que, com de costum, farem una comanda d'uns 1.400 calçots. Més endavant et confirmarem el número exacte. De moment, però, ens pots fer una estimació del preu siusplau? Moltes gràcies i salutacions. 11/mar - Hola Ramon, Aquest email és només per confirmar-te la comanda tal com vàrem acordar. Demà farem la transferència. Ja tenim moltes ganes de menjar calçots! Salutacions. 11/mar - Hola Ramon, tal com t'he informat per telèfon. La calçotada ha quedat cancel.lada. Ens sap molt de greu i ens quedarem amb moltes ganes de menjar bons calçots. Esperem que l'any que ve la cosa sigui ben diferent i puguem gaudir d'una bona calçotada. Salut.

JORDI (Dinamarca) 11/feb - Bones, Envieu calçots internacional? Si es que si, hi ha comanda mínima de calçots? Quin es el preu del transport? Que tarda a arribar? Gracies. 11/feb - Quin seria el preu aproximat per 100 i 200 calçots? Amb l’enviament inclos. Gracies.

ALBERT (Holanda) 12/feb - Benvolgut sr/sra, som un grup de 30 persones de nacionalitat catalana, els qual estem vivint a Holanda. Estem organitzant una calçotada per dur a terme el cap de setmana del 22 de febrer. A través de la vostra pàgina web hem trobat tots els recursos i creiem que compleixen tots els nostres requisits. Per aquest motiu ens agradaria fer-vos una comanda de Pack Extra (89 eu) + 1,5 kg de salsa (16 eu) + gastos de transport (a concretar). Esperem la vostra confirmació el més aviat possible. Al estar en un altre país és una tasca de gran responsabilitat. Serà d'agraïr si ens poguèssiu aportar tota aquella informació necessària que no estigui inclosa a la web, ja que serà d'ajuda per dur a terme de la millor manera una bona calçotada. Sabem que és una mica just però esperem que no hi hagi problema. Si no és possible feu-nos ho saber el més aviat possible. Atentament. 13/feb - Benvolgut senyor/senyora, El pagament ja ha estat efectuat però com poden veure a l'imatge s'està processant. Esperem que demà ja s'hagi efectuat el pagament. Esperem la seva confirmació. Si cal cap altre documentació com a confirmació del pagament faci'ns-ho saber a aquest mateix mail. Atentament.

MARÍA DEL MAR (Almería) 13/feb - Buenos días, Quería saber con cuanto tiempo de antelación tengo que hacer el pedido adjunto, la CalÇotada es para el próximo sábado día 22/02. En espera de  sus noticias. Gracias y Saludos.

JOAQUÍN (Bizkaia) 13/feb - He recibido y comprobado el envío, todo perfecto y encantado con el trato y la eficiencia, un saludo y repetiremos.

NORBERT (Alemania) 16/feb - Buenas tardes, como cada año quiero pedir calcots para mi fiesta aqui en alemania. La fiesta tendra lugar dia 14.marzo. cuando tengo que hacer el pedido? la cantidad exacta aun no se. si recuerdo bien caben 300 calcots en una caja (por el precio de envio), correcto? saludos. 6/mar - Buenos días, gracias por recordarme. Hemos aplazado la fecha, no obstante voy a hacer el pedido este fin de semana. Saludos desde Alemania. 7/mar - buenos dias, la transferencia esta realizada. Por favor me manden los calcots antes, deberian llegar miercoles dia 25 en mi domicilio. GLS en alemania funciona mal, 2x ya no me entregaron y el paquete se quedo en su almacen. Por favor mandar antes, asi tengo tiempo para reaccionar en el caso de que algo no funcione. prefiero que lo arranquen unos dias antes. Buen fin de semana. 12/mar - Buenas tardes, debido a la responsabilidad que tenemos por protegernos y por proteger a los demas por el virus corona hemos cancelado nuestra calcotada para este anyo. Por lo tanto les pregunto si podemos cancelar el pedido y reembolsar el importe que les pase hace unos dias. Muchas gracias por su responsabilidad y colaboracion. Tal vez se recupera todo, lo que esperamos, y podemos atrasar la fiesta. Un saludo. 23/mar - Buenas tardes, no se preocupen! si estamos en una situacion excepcional y habra que arreglarse. Les ofrezco no devolverme el importe de 103 Euros. Lo trataremos como bono o vale para la temporada de 2021 que si pedire mas calcots a vosotros el año que viene. Si esta de acuerdo me confirma como lo haremos ok? Un saludo, a cuidarse, no salir de casa y por favor preocuparse de la familia. Saludos.

EVILASIO (Burgos) 16/feb - Buenas tardes, hasta ahora todo ha funcionado perfectamente. Los calçots llegaron el jueves por la tarde, bien. La longaniza muy bien empaquetada y muy rica. Las chapas con alguna muy buenas. La salsa como siempre muy rica. Estoy contento por todo. Ahora organizo otra para el próximo sábado día 22. Para ello necesito: 200 calçots, 20 palmos de longaniza, un bote de salsa de 1'5 kg. 10 baberos de papel, 2 botellas de cava reserva brut de Vives Ambros. Por favor envíenme cuanto antes el presupuesto para poder abonar el importe y recibirlo todo, como muy tarde el viernes por al mañana. Si llega como esta vez, perfecto. Saludos cordiales. 20/feb - Tremenda desilusión. Sólo han llegado 8 palmos de longaniza y una cajita dónde probablemente había chapas vacía. Mañana hablamos. 25/feb - Buenas tardes, me gustaría, si es posible, conocer cual ha sido la postura de la empresa de transporte. Sepa que yo a Ud le estoy agradecido porque tanto la longaniza, como las chapas eran detalles personales suyos, y aunque haya salido mal, yo le agradezco su esfuerzo y sus ganas de ser agradable. El resto de cosas todas salieron bien, la puntualidad, la calidad de los calçots, la longaniza, el cava, la salsa. Todo bien. Las dos calçotadas han estado muy animadas y espero que dentro de un año todos estemos bien y volvamos a ponernos con contacto con nuevos pedidos. Saludos cordiales.

LORENA (Asturias) 17/feb - Buenos días. Después de mucho tiempo sin poder haceros pedidos por motivos de salud, he organizado una calcotada para este domingo 23 de febrero. Me gustaría que me confirmen que si hago hoy el pedido, me llegará para este viernes 21. Gracias.

ANNA (Bèlgica) 17/feb - Bon dia, Com cada any, els contactem per fer la comanda d’un pack de calçotada per enviar a Bèlgica. Abans de passar la comanda en ferm, podrien confirmar preus del pack + enviament a Bèlgica per una calçotada de 8-10 persones (calçots + salsa + baberos). Baberos en necessitaríem en total 20. També ens agradaria aprofitar per demanar 4 pots d’all-i-oli. La calçotada està prevista pel dissabte 7 de Març. Quedo a l’espera de les seves notícies. Gràcies i salutacions. 24/feb - Bon dia, Gràcies pel pressupost. Avui farem el pagament. Una última pregunta, podríeu donar-me els ingredients exactes de l’all-i-oli i la salsa de calçots? És perquè una de les persones és celíaca i haurìem de saber els ingredients exactes per saber si en pot menjar o no. Moltes gràcies i salutacions. 24/feb - Bona nit, Acabo de procedir al pagament. L’hauríeu de rebre en els pròxims dies. Adjunt trobareu el comprovant del pagament. Preneu nota de la correcció de la comanda: 4 tarrines d’all-i-oli en comptes de 4 tarrines de salsa de calçots (xk ja està inclosa en el pack de calçotada). Quedem a l’espera de saber els ingrédients exactes de l’all-i-oli i de la salsa de calçots. Gràcies i salutacions.

EMÍLIA (Barcelona) 20/feb - Bon dia. Podríeu passar-nos preu per a una quantitat de 2.400 pitets, inclòs el preu del transport, iva. Atentament.

JUDIT (Àustria) 21/feb - Bona nit, Us escric per saber si també feu enviaments a l’estranger (Viena i Estocolm). Gràcies! Salutacions.

MIGUEL (Madrid) 22/feb - Buenas tardes. Siguiendo instrucciones de su página web, adjunto formulario de pedido de calçots. Quedo a la espera de noticias. Saludos.

CARLES (Girona) 23/feb - Bon dia. Aquest any, tal com venim fen des d'en fa molts, voldriem repetir la mateixa comanda del any passat, afegint-hi mig quilo d'avellanes torrades i un altre mig d'ametlles salades. La comanda es per fer la nostre calçotada el día 15 de març i l’entrega pel 13 ó 14. Convindría seleccionar una agencia de transport solvent que garantitzi l'entrega puntualment, ja que l'empleada fa dos anys no va arrivar a fer l’entrega. Quedo a l’espera dels vostres comentaris. Cordialment. 24/feb - Bon día. Dir-vos que ja he fet el pagament de la comanda per PayPal. Voldría que, si us plau, em donesiu el millor preu possible per unes 23 espardenyes de les que teniu a la vostre web. Gràcies.

LORETO (Guadalajara) 24/feb - Buenas tardes. Un año más os hago pedido de calsots: pack extra (400 unidades + 25 baberos, aunque seremos 29 personas, + bote 1,5 kg + tarrina 500), 1 tarrina 500 gr y 1 tarrina de 180 gr. La entrega seria en el mismo sitio que en años anteriores. Son para el sábado 14 marzo (es decir necesitaríamos recibirlos como tarde el viernes 13 de marzo). Ya me diréis los datos para la transferencia. Muchas gracias !! 10/mar - Buenos días. Dada la situación del coronavirus en Madrid, muchos de los que habíamos convocado no van a poder asistir.. Hasta cuando me dais de plazo para deciros la cantidad de calsots? 10/mar - Buenas tardes. Dada la situación y puesto que iban tb personas ancianas, nos vemos en la necesidad de CANCELAR la calsotada, con gran dolor de nuestro corazón.. Ya que como sabéis lo llevamos organizando hace años. Esperemos que todo se vaya normalizando. Podeis hacerme el abono? Muchisimas gracias y disculpad. Es algo totalmente ajeno a nosotros pero en Madrid, donde vivimos todos, el tema está serio y toda precaucion es poca. Un cordial saludo. 22/mar - Buenos días. Debido a esta situación tan extraordinaria por el coronavirus creemos que lo mejor para ambas partes es dejar a cuenta la devolución del dinero para el pedido de la próxima temporada. Ningún problema!!! En esta situación que vivimos, debemos ayudarnos unos a otros en las medidas de las posibilidades de cada uno. Esperemos que poco a poco vayamos recuperándonos de esta tremenda situación. Un fuerte abrazo.

LLUÍS (Maresme) 25/feb - Com ja fa uns anys us voldriem encarregar 4 pots de 4 kg de Salsa. La calçotada la tenim el 15 de març. Com ho gestionem, gràcies. 10/mar - Si us plau confirmeu rebuda. Finalment hem decidit tirar endavant la calçotada però reduint el número de menus. Tal i com hem parlat avui per telèfon us demanaria que en lloc de les 4 galledes ens serviu 3 galledes. Gràcies.

MARISA (Madrid) 26/feb - Buenos días, Como todos los años, repetimos las jornadas de calçotadas en casa. La primera la tenemos el sábado 7 marzo, por lo que necesitaríamos recibirlos el jueves 5, o viernes 6. He indicado forma de pago tarjeta, si les resulta más cómodo transferencia bancaria, sólo tienen que decírmelo. Un saludo.

ESTHER (Guadalajara) 26/feb - Hola Ramón, como ya te comenté hace un par de semanas, quiero hacerte un pedido particular para la semana que viene. Necesitaría 400 calçots y la salsa correspondiente que supongo que será 2 k. Sería para entregar en un pueblo de Guadalajara. La dirección exacta te la daria la semana que viene. Ya me dices. Saludos y gracias. 28/feb - Hola Ramón, nos ha surgido un problema personal y no se si al final vamos a poder realizar la comida. Habría posibilidad de que me devolvierais el importe que os he abonado. Espero tu contestación. Gracias. 28/feb - Ramón , perdona pero al final lo hemos podido arreglar. Todo sigue adelante. El lunes te digo la dirección de entrega. Saludos. 2/mar - Hola Ramón, necesitaría que me añadieras al pedido algo más de salsa. Un bote de 1,500 grs. Puede ser ? Gracias.

MANEL (Barcelona) 28/feb - Bon dia. Com cada any, i ja portem uns quants, us demano preu per: 475 calçots, 2,5 Kg de Salsa, 25 pitets. Espero la vostra proposta. Salutacions cordials. 5/mar - Bon dia. Finalment no podrem fer la calçotada en la data prevista. Si podem organitzar una nova data, ja tornaré a posar-me en contacte. Salutacions i gràcies!

MARIA (Dinamarca) 1/mar - Bona tarda, Us escrivim perquè com cada any organitzem la calçotada del Casal Català. Aquest any la farem el dia 22 de març i ens agradaria que ens donessiu el preu de 3.000 calçots més l'enviament a Dinamarca. També necessitariem saber la data límit per a fer la comanda (en cas que tinguem menys participants dels que esperem). Salutacions. 11/mar - Hola, Us escric perquè tenim un problema. Ara mateix el govern danès ha ordenat el tancament dels edificis públics, escoles... i prohibeix la reunió de més de 100 persones. El que ens obliga a cancel.lar la calçotada. Com que encara no ens heu enviat els calçots, seria possible recuperar l'import que us hem transferit? Nosaltres hem de tornar els tiquets que hem venut per a la calçotada i no podem fer front als pagaments si no podem recuperar aquests diners. Ens sap molt greu la cancel.lació però no ens queda altre remei. Salutacions. 12/mar -

Manuela (Menorca) 2020MANUELA (Menorca) 1/mar - Bon dia, com cada any voldria encomanar un pack per 22 persones son per fer el dia 8 de març. Mus posam amb contacte i li doneré s'informació de sa targeta. 5/mar - Calçots rebuts, tot impecable. Moltes gràcies!!! Ja enviaré fotos!!! 8/mar - Gràcies per aquests calçots tan bons i sa salse fantastica!!!

VIRPI (Cádiz) 4/mar - Buenas tardes, les paso pedido de 100 calçots para una calsotada a celebrar el día 14 de marzo 2020. Ya somos clientes. Forma de pago mediante tarjeta de crédito. Espero su confirmación de pedido. Gracias.

MARTA (Holanda) 6/mar - Bon dia, Ens agradaria fer una comanda per una calçotada popular a Holanda. La data planejada és dissabte 4 d'abril. Ens agradaria fer una comanda de 2.000 calçots. Quin seria el pressupost total, tenint en conta els gastos d'enviament? Gràcies per adelantat per la vostra resposta! Salutacions. 13/mar - Hola de nou Masia Virtual, Us volia comentar que aquí a Holanda estan les coses una mica delicades amb el coronavirus (bueno, i a Espanya també!). La qüestió és que ens estem plantejant moure la calçotada al 18 d'abril per (intentar) assegurar-nos de que podrem fer-la. De moment a Holanda totes les reunions de més de 100 persones estàn prohibides, però només fins al 31 de març. Així que potser amb una mica més de marge les coses tornen a estar més tranquiles i podrem fer una calçotada popular sense problemes. Total, que per resumir: em sap greu canviar de plans, però si us va bé ens interessaria canviar la data de la comanda al 18 d'abril. Seria possible? Moltissimes gràcies per avançat! Salutacions. 25/mar - Bon dia, Sento moltissim informar-vos de que no podrem realitzar la calçotada aquest any. Aquest dilluns van fer un comunicat a Holanda on informaven que qualsevol event ha de ser cancelat (fins a juny). Per tant, ens resulta impossible fer una calçotada popular, encara que ens trenca el cor! En qualsevol cas, moltissimes gràcies. Sens dubte l'any que ve, si el món torna a la normalitat, us contactarem per a una nova calçotada. Espero que tot vagi bé per casa. Salutacions i molta força!

LOLA (Barcelona) 10/mar - Buenos días, Acabamos de hablar por teléfono. Mi pedido es el Pack grupo (8-10 personas), para que este viernes esté aquí. La dirección de entrega es la que sale abajo. En cuanto me envíe la cantidad exacta a pagar hago la transferencia y les envió comprobante. Saludos.

NARCÍS (Holanda) 10/mar - Bona tarda, aquesta tarda us he trucat per fer una comanda de calcots. Estava interessat en el pack extra per 20-22 persones que inclouria els 400 calcots, el pot i la tarrina de salsa i els 25 pitets. La calcpotada la tenim prevista fe rel 22 de marc. El pagament el faria a traves de transferencia. A mes dels calcots, també estaria interessat en agafar alguna caixa de vi i alguna garrafa d’oli. Em farieu algun preu especial segons les quantitats? Quant seria el cost total incloent el transport? Salutacions cordials i quedo a l’espera de la vostra resposta, 18/mar - Benvolgut, Entenc perfectament la situació. Com a solució, m’agradaria rebre l’import total de la comanda. Si la situació canvia radicalment, faré una comanda a l’abril. Salutacions cordials i moltes gràcies per la seva atenció.

XAVIER (Barcelona) 11/mar - Bona tarda, voldria fer una comanda de: 1 ampolla vi Jujol Blanc Barrica, 2 ampolles Gran Reserva Brut Nature i 3 ampolles Reserva Brut. Espero indicacions pel pagament... Salutacions. 13/mar - Bona tarda, acabo de fer la transferència per la meva comanda (adjunto comprovant). Suposo que no serà efectiva fins dilluns. Si hi ha qualsevol problema, podeu localitzar-me trucant al telèfon. Salutacions.

LARA (Alemania) 11/mar - Buenos días, Otro año más estamos deseando comer los deliciosos calçots y acercarnos un poco a nuestra querida Cataluña, así que aquí os describimos el pedido de calçots!!: El pack extra 400 calçots (con sus salsas, baberos etc), 3 botes 500 g salsa calçots, 7 botes 180 g salsa calçots y 1 garrafa aceite oliva virgen extra 5 l. Queremos hacer la calçotada el domingo 22 de Marzo así que se recogería el viernes 20 o sábado 21. Quedo a la espera de vuestra respuesta junto con el número de cuenta y el total a pagar. Gracias de antemano. Saludos. 13/mar - Buenas tardes, En vista de los acontecimientos (Alemania prohíbe toda reunión y en España está el estado de exepcion) y sintiéndolo mucho, os quería pedir el favor de si podéis hacer la devolución del dinero y en caso de que en unas semanas la situación mejore pues volvamos a hacer el pedido. Es una situación que se nos escapa de nuestro control y por prudencia y también el miedo de no poder ir a recoger el pedido a Alemania (vivimos en Suiza) y esto haga que nos quedemos sin calçots, sin el dinero y todo vaya a peor, preferimos la devolución del dinero. Agradecería la devolución del importe esperando que todo se calme y poder hacer la calçotada más adelante. Gracias de antemano. Saludos.

XAVIER (Maresme) 11/mar - Hola, Bona tarda. Tot va arribar correctament i opinió de thothom es que estava molt bona. Gràcies.

DESIRÉ (Holanda) 11/mar - Bona vesprada, M'agradaria fer una comanda de calçots per al primer cap de setmana d'abril. No sé si el servei es podria veure afectat per l'actual situació, però l'any passat vaig fer una comanda i ens van encantar, així que volem repetir aquest any :) La comanda seria el Pack de la Calçotada per a grup (8 - 10 persones); El mètode de pagament seria per transferència i ens agradaria que arribés pel primer cap de setmana d'abril (concretament volem fer la calçotada el dissabte 4 d'abril) Amb moltes ganes de que siga possible. Moltes gràcies i salutacions. 23/mar - Vos escric perquè degut a la situació actual, hem hagut de cancelar la calçotada que teniem prevista per a principis d'Abril. És qüestió de temps que restringeixen encara més les condicions aquí a Holanda, i la recomanació en estos moments és no eixir de casa si no es necessari, a més de procurar distància amb la gent. Ens sap molt de greu, i ja ens podem imaginar que per a vosaltres tampoc ha de ser una situació fàcil, però m'agradaria saber si és possible cancelar la comanda i rebre l'import per ella. Esperem en un futur tornar a la normalitat i gaudir d'uns bons calçots amb la colla. Salutacions. 23/mar - Bones, Gràcies per la vostra resposta. De nou, és una llàstima que vos haja afectat tant aquesta situació... Molta força

CARMEN (Cantabria) 19/mar - Buenas tardes. Querria saber si es posible hacer un pedido aun? Seria un pack para pareja de 50 calçots y la salsa. Para enviarlo a Cantabria si es posible... espero su respuesta. Muchas gracias. 20/mar - Buenas noches. Le adjunto un pantallazo de la trasferencia que le he realizado. Por el tiempo de entrega no se preocupe, no urge. Muchas gracias.

Anterior ] Principal ]

Podeu enviar un correu electrònic per comentar qualsevol aspecte del nostre servei i dels productes rebuts, així com fotografies de la Calçotada que heu fet amb els vostres amics i/o familiars.

Pueden enviar un correo electrónico para comentar cualquier aspecto de nuestro servicio y de los productos recibidos, así como fotografías de la Calçotada celebrada con sus amigos y/o familiares.

 

Masia Virtual

Empresa ] Nou / Nuevo ] Servei / Servicio ] Condicions/nes ] Transport/e ] Política ] Sorteig / Sorteo ] Comentaris/os ]

FacebookTwitter©2022 Masia Virtual  |  Comandes / Pedidos: masia@masiavirtual.comTelf. contact: +34 684 15 19 26