Masia Virtual

Contacte: Contacte  |  Telèfon:  +34 684 15 19 26  |  Valls (Alt Camp)

Novetats ] Productes ] Servei ] Sorteig ] Comentaris ] [ Castellano ]

Fruits Secs
Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

Els Millors del Món Els nostres Packs de la Calçotada La millor Salsa de Calçots Pitets especials per a Calçotades Els millors Caves de la zona Ametlles i avellanes del Camp de Tarragona Oli d'oliva extra verge Espardenyes de pagès artesanes

Els millors fruits secs del Camp de Tarragona

Ametlles Avellanes

    Els fruits secs formen part de la tradició gastronòmica catalana i mediterrània i són un bon aliat per a la salut. Són una de les principals fonts de proteïnes d'origen vegetal i tenen un alt contingut en minerals, sobretot en fòsfor i potassi. Són recomanables per a totes les edats, i molt aconsellables tant per a esportistes com per a estudiants, ja que activen el desenvolupament muscular i donen molta energia, tant física com mental.

Avellanes del Camp de Tarragona

Fruits Secs del Camp de Tarragona

Ametlles del Camp de Tarragona

    Si consumim fruits secs d'origen local, no només comprem un bon aliment ple de nutrients, sinó que també fomentem la protecció de la natura, i donem suport als pagesos i pageses que tradicionalment cultiven els nostres camps.

FONT: Cooperativa Agrícola de Valls

Més informació:

  També podeu fer les comandes omplint aquest formulari (en format Word) o enviant un correu electrònic, en el qual han de constar les dades de lliurament (nom, adreça complerta i un telèfon de contacte), la forma de pagament i els productes i la quantitat. Ràpidament rebreu una resposta amb el pressupost valorat de la comanda, les despeses d'enviament i informació sobre el nostre servei.

  Preus especials per a grans quantitats. Consulteu-ho per correu electrònic.

  Per conèixer el funcionament del nostre servei cliqueu aquí.

  Si voleu sapiguer les opinions dels clients sobre els productes enviats o el servei ofert, podeu picar aquí.Inici pàgina

Ametlles Avellanes

Masia Virtual

Qui som ? ] Condicions ] Enviaments ] Seguretat ] [ Castellano ]           Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

©2000/2019 Masia Virtual  |  Contacte: Contacte  |  Telf.: +34 684 15 19 26