Masia Virtual

Sorteig / Sorteo

FacebookTwitterComandes / Pedidosmasia@masiavirtual.com Telf. contact:  +34 684 15 19 26

Inici/o ] Calçotada ] Mel / Miel ] Fruits Secs / Frutos Secos ] Oli / Aceite Oliva ] Menjar / Comida ] Cava ] Vi / Vino ] Espardenyes / Alpargatas ]

Per comandes directes / Para pedidos directos: www.masiavirtual.eu

NOTA IMPORTANT: Degut a la pandèmia de moment aquest sorteig queda aplaçat

NOTA IMPORTANTE: Debido a la pandemia de momento este sorteo queda aplazado

"Veniu a Gaudir de l'Alt Camp"

Bases del sorteig  

Masia Virtual amb l’única intenció de promocionar i donar a conèixer tots els importants al·licients que la comarca de l’Alt Camp ofereix, porta a terme un sorteig amb el nom de "Veniu a Gaudir de l'Alt Camp", amb les següents bases.

monestir / monasterio de Santes CreusPrimer premi: Un únic guanyador, el número del qual haurà de coincidir amb el primer premi del sorteig del Nen (o de Reis) que té lloc el dia 6 de gener. Consisteix en passar un cap de setmana (dissabte i diumenge) a la comarca de l’Alt Camp, per a dues persones en una casa de turisme rural, amb el següent programa: Dissabte: a la tarda rebuda per part dels organitzadors i tarda lliure, sopar en un restaurant, anar a dormir. Diumenge: esmorzar a la casa, visita a un lloc emblemàtic de la comarca, Calçotada complerta en un reconegut restaurant i comiat.

Inici pàginaSegon premi: Un únic guanyador, el número del qual tindrà de coincidir amb el segon premi del mateix sorteig del Nen. Consisteix en passar un dia a l'Alt Camp per a dues persones: al matí es farà una visita a un lloc emblemàtic de la comarca i després gaudir d’una Calçotada complerta en un dels millors restaurants de la zona.

Tercer premi: Un únic guanyador, el número del qual haurà de coincidir amb el tercer premi del mencionat sorteig del Nen. Consisteix en gaudir d’una Calçotada complerta per a dues persones en un dels millors restaurants de l'Alt Camp.

Els números per participar al sorteig seran aleatoris i donats segons el sistema establert per cadascun dels organitzadors. Aquest números s’han extret de la pàgina web Random.org, la qual ofereix un sistema de nombres reals aleatoris, i està gestionada pel Trinity College, de Dublín (Irlanda).

Cooperativa de Nulles (Alt Camp) En el cas de Masia Virtual correspondrà un número per a cada 25 (vint-i-cinc) euros, o fracció, del total de cada comanda que els nostres clients hagin fet des de l'1 de gener fins al 31 de desembre de cada any.

Els tres guanyadors seran informats per part dels organitzadors per correu electrònic, per telèfon o per correu ordinari, i tindran de temps fins al 31 de gener per triar la data que millor els hi vagi per a gaudir del seu premi (entre l’1 de febrer i el 15 d’abril, temporada de Calçotades). La data triada anirà sempre en funció de la disponibilitat i de les reserves dels establiments col·laboradors.

Tots els premis són per a dues persones, però hi ha la possibilitat de venir acompanyats de més gent, en aquest cas els acompanyants gaudiran d’uns preus especials en els establiments col·laboradors.

Els organitzadors no és fan responsables de qualsevol accident o incident que tingui lloc durant el transcurs de l’estada dels guanyadors a Alt Camp, així com de qualsevol alteració del programa per causes de força major alienes a l’organització; tot i això, s’intentarà fer el possible per resoldre, el més aviat possible, qualsevol problema que pugui sorgir.

Veniu a gaudir de l’Alt Camp, us sorprendrà !!!

"Venga a disfrutar del Alt Camp"

Bases del sorteo 

Masia Virtual con el único objetivo de promocionar y dar a conocer todos los importantes alicientes que la comarca del Alt Camp ofrece, llevan a cabo un sorteo con el nombre de "Venga a Disfrutar del Alt Camp" con las siguientes bases.

Primer premio: Un único ganador, el número del cual tendrá que coincidir con el primer premio del sorteo del Niño (o de Reyes) del día 6 de Enero. Consiste en pasar un fin de semana (sábado y domingo) en la comarca del Alt Camp, para dos personas en una casa de turismo rural, con el siguiente programa: Sábado: por la tarde recepción por parte de los organizadores y tarde libre, cena en un restaurante e ir a dormir. Domingo: desayuno en la casa, visita a un lugar emblemático de la comarca, Calçotada completa en un reconocido restaurante y despedida.

Xiquets de Valls (torres humanas)Segundo premio: Un único ganador, el número del cual habrá de coincidir con el segundo premio del mismo sorteo del Niño. Consiste en pasar un día en el Alt Camp para dos personas: por la mañana visita a un lugar emblemático de la comarca y después disfrutar de una Calçotada completa en uno de los mejores restaurantes de la zona.

Tercer premio: Un único ganador, el número del cual tendrá que coincidir con el tercer premio del mencionado sorteo del Niño. Consiste en disfrutar de una Calçotada completa para dos personas en uno de los mejores restaurantes del Alt Camp.

Los números para participar en el sorteo serán aleatorios y entregados según el sistema establecido por cada uno de los organizadores. Estos números se han extraido de la página web Random.org, la cual ofrece un sistema de números reales aleatorios y está gestionada por el Trinity College, de Dublín (Irlanda).

En el caso de Masia Virtual corresponderá un número por cada 25 (veinticinco) euros, o fracción, del total de cada pedido que nuestros clientes hayan realizado desde el 1 de Enero hasta el 31 de Diciembre de cada año.

Los tres ganadores serán informados por parte de los organizadores por correo electrónico, por teléfono o por correo ordinario, y tendrán de plazo hasta al 31 de Enero para elegir la fecha que mejor les vaya para disfrutar de su premio (entre el 1 de Febrero y el 15 de abril, temporada de Calçotadas). La fecha elegida irá siempre en función de la disponibilidad y de las reservas de los establecimientos colaboradores.

Todos los premios son para dos personas, pero hay la posibilidad de venir acompañados de más gente, en este caso los acompañantes tendrán unos precios especiales en los establecimientos colaboradores.

La Calçotada de l'Alt CampLos organizadores no se hacen responsables de cualquier accidente o incidente que tenga lugar durante el transcurso de la estancia de los ganadores en el Alt Camp, así como de cualquier alteración del programa por causas de fuerza mayor ajenas a la organización; a pesar de lo cual, se intentará hacer todo lo posible para resolver, lo antes posible, cualquier problema que pudiese surgir.

¡¡¡ Venga a disfrutar del Alt Camp, le sorprenderá !!!Inici página

Guanyadors del sorteig

Temporada 2010: Juan Sánchez (Málaga) - Un cap de setmana complert per a dues persones en un establiment de turisme rural de l'Alt Camp amb Calçotada inclosa.

Temporada 2011: Malauradament no hi hagut cap guanyador.

Temporada 2012: María Segovia (Madrid) i Josep Pineda (Alcoi, Alacant) - Una Calçotada complerta per a dues persones en un destacat restaurant de l'Alt Camp.

Temporada 2013: Felicitats a Maties i Assumpció d'Elx (Alacant), per haver guanyat un cap de setmana complert a l'Alt Camp, amb una nit en un establiment de turisme rural i una gran Calçotada en un restaurant de la comarca.

Temporades 2014 a 2019: Malauradament en aquests sis anys no hem pogut donar cap premi als nostres clients.

Temporades 2020 a 2022: No hem pogut fet el sorteig per la pandèmia.

Ganadores del sorteo:

Temporada 2010: Juan Sánchez (Málaga) - Un fin de semana completo para dos personas en una casa de turismo rural del Alt Camp con Calçotada incluida.

Temporada 2011: Por desgracia no hay ningún ganador

Temporada 2012: María Segovia (Madrid) y Josep Pineda (Alcoi, Alacant) - Una Calçotada complerta para dos personas en un destacado restaurante del Alt Camp.

Temporada 2013: Felicidades a Maties y Assumpció d'Elx (Alacant), por haber ganado un fin de semana completo en el Alt Camp, con una noche en un establecimeento de turismo rural y una gran Calçotada en un restaurante de la comarca.

Temporadas 2014 a 2019:. Por desgracia durante estos seis años no hemos podido dar ningún premio a nuestros clientes.

Temporadas 2020 a 2022: No hemos podido hacer el sorteo por la pandemia.

Inici pàgina

Masia Virtual

Empresa ] Nou / Nuevo ] Servei / Servicio ] Condicions/nes ] Transport/e ] Política ] [ Sorteig / Sorteo ] Comentaris/os ]

FacebookTwitter©2022 Masia Virtual  |  Comandes / Pedidos: masia@masiavirtual.comTelf. contact: +34 684 15 19 26