Masia Virtual

Contacte: Contacte  |  Telèfon:  +34 684 15 19 26  |  Figuerola del Camp (Alt Camp)

[ Castellano ]

Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

Els Millors del Món Packs de la Calçotada La millor Salsa de Calçots Pitets per a Calçotades Els millors Caves de la zona Els millors Vins de l'Alt Camp  Ametlles i avellanes del Camp de Tarragona  Espardenyes de pagès artesanes

A la nostra botiga virtual podeu fer les comandes automatitzades: www.masiavirtual.eu

Bases del sorteig "Veniu a Gaudir de l'Alt Camp"

Important: Degut a la pandemia aquest sorteig queda aplaçat

Masia Virtual amb l’única intenció de promocionar i donar a conèixer tots els importants al·licients que la comarca de l’Alt Camp ofereix, porta a terme un sorteig amb el nom de "Veniu a Gaudir de l'Alt Camp", amb les següents característiques.

monestir de Santes Creus1er.- Els premis són els següents:

    Primer premi: Un únic guanyador, el número del qual haurà de coincidir amb el primer premi del sorteig del Nen (o de Reis) que té lloc el dia 6 de gener. Consisteix en passar un cap de setmana (dissabte i diumenge) a la comarca de l’Alt Camp, per a dues persones en un Hotel de Valls, amb el següent programa: Dissabte: a la tarda rebuda per part dels organitzadors i tarda lliure, sopar en un restaurant, anar a dormir. Diumenge: esmorzar a l’hotel, visita a un lloc emblemàtic de la comarca, Calçotada complerta en un reconegut restaurant, i comiat.

Inici pàgina  Segon premi: Un únic guanyador, el número del qual tindrà de coincidir amb el segon premi del mateix sorteig del Nen. Consisteix en passar un cap de setmana (dissabte i diumenge) per a dues persones en un establiment de Turisme Rural de primera qualitat situat a l’Alt Camp, i el diumenge gaudir d’una Calçotada complerta en un dels millors restaurants de la comarca.

castells dels Xiquets de Valls  Tercer premi: Un únic guanyador, el número del qual haurá de coincidir amb el tercer premi del mencionat sorteig del Nen. Consisteix a passar un dia a l’Alt Camp per a dues persones, on es farà una visita a un lloc emblemàtic i després és gaudirà d’una Calçotada complerta en un dels millors restaurants de la comarca.

2on.- Els números per participar al sorteig seran aleatoris i donats segons el sistema establert per cadascun dels organitzadors. Aquest números s’han extret de la pàgina web Random.org, la qual ofereix un sistema de nombres reals aleatoris, i està gestionada pel Trinity College, de Dublín (Irlanda).

3er.- En el cas de Masia Virtual correspondrà un número per a cada 25 (vint-i-cinc) euros, o fracció, de compra de productes més les despeses de transport que els nostres clients/amics hagin fet des de l'1 de gener fins al 31 de desembre de cada any.

4rt.- Els tres guanyadors seran informats per part dels organitzadors per correu electrònic, per telèfon o per correu ordinari, i tindran de temps fins al 31 de gener per triar la data que millor els hi vagi per a gaudir del seu premi (entre l’1 de febrer i el 15 d’abril, temporada de Calçotades). La data triada anirà sempre en funció de la disponibilitat i de les reserves dels establiments col·laboradors. Cooperativa de Nulles, una de les catedrals del vi

5uè.- Tots els premis són per a dues persones, però hi ha la possibilitat de venir acompanyats de més gent, en aquest cas els acompanyants gaudiran d’uns preus especials en els establiments col·laboradors.

6sè.- Els organitzadors no és fan responsables de qualsevol accident o incident que tingui lloc durant el transcurs de l’estada dels guanyadors a Alt Camp, així com de qualsevol alteració del programa per causes de força major alienes a l’organització; tot i això, s’intentarà fer tot el possible per resoldre, el més aviat possible, qualsevol problema que pugui sorgir.

Veniu a gaudir de l’Alt Camp, us sorprendrà !!!Inici pàgina

Guanyadors del sorteig de la temporada 2010:

Juan Sánchez (Málaga) - Un cap de setmana complert per a dues persones en un establiment de turisme rural de l'Alt Camp amb Calçotada inclosa.

María Segovia (Madrid) i Josep Pineda (Alcoi, Alacant) - Una Calçotada complerta per a dues persones en un destacat restaurant de l'Alt Camp.

Enhorabona als guanyadors, i recordeu que per cada 25 euros de compra teniu un número per participar en el sorteig.

Guanyadors del sorteig de la temporada 2011:

Malauradament l'any 2011 no hi hagut cap guanyador per venir a Gaudir de l'Alt Camp. Esperem que la propera temporada podem donar molta més sort als nostres clients.

Guanyadors del sorteig de la temporada 2012:

Tampoc aquest any hem pogut donar un premi a cap dels nostres clients. Amb les ganes que tenim de que vinguin a gaudir de la nostra terra i de poder-los conèixer personalment. Esperem que la propera temporada tinguem més sort.

Guanyadors del sorteig de la temporada 2013:

Felicitats a Maties i Assumpció d'Elx (Alacant), per haver guanyat un cap de setmana complert a l'Alt Camp, amb una nit en un establiment de turisme rural i una gran Calçotada en un restaurant de la comarca.

Guanyadors dels sorteigs de les temporades 2014 a 2019:

Portem sis anys sense poguer donar cap premi als nostres clients. Tenim moltes ganes de que vingueu a gaudir de la nostra terra i de poder-nos conèixer personalment. Esperem que la propera temporada tinguem més sort.Inici pàgina

Establiments col·laboradors (picant damunt de la foto podeu anar a la seva web)

TURISME RURAL:

la Masoveria del Bosc Mas de l'Andreu Rural Jordà
La Masoveria del Bosc (Bosc de Valls) Mas de l'Andreu (entre Vilardida i Vila-rodona) Rural Jordà (Rodonyà)
Bosc de Valls Vilardida - Vila-rodona Rodonyà

RESTAURANTS:

Cervelló

Masia del Pla

Restaurant Cervelló (Fontscaldes)

Masia del Pla (el Pla de Santa Maria)

Fontscaldes

Pla de Santa Maria

Inici pàgina

Masia Virtual

[ Castellano ]      Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

©2000/2023 Masia Virtual  |  Contacte: Contacte  |  Telf.: +34 684 15 19 26