Masia Virtual

Transport/e

FacebookTwitterComandes / Pedidosmasia@masiavirtual.com Telf. contact:  +34 684 15 19 26

Inici/o ] Calçotada ] Mel / Miel ] Fruits Secs / Frutos Secos ] Oli / Aceite Oliva ] Menjar / Comida ] Cava ] Vi / Vino ] Espardenyes / Alpargatas ]

Per comandes directes / Para pedidos directos: www.masiavirtual.eu

Com s'envien els nostres productes?

Caixes  / Cajas de CalçotsMasia Virtual només confia els seus enviaments a empreses líders en el sector de la paqueteria i el transport urgent.

Masia Virtual només lliurarà comandes al destinatari que es trobi a l'Estat espanyol o a qualsevol país pertanyent a la Unió Europea. El termini de lliurament per a la Península és de 48 hores (com a màxim) des que enviem el producte, i de 4 a 5 dies hàbils per a les Illes Balears, Illes Canàries i Europa.

Els lliuraments es realitzaran de dilluns a dijous per a la Península i només els dilluns per a la resta, per així evitar que es puguin quedar paralitzats el cap de setmana.

Les comandes seran enviades directament des de Masia Virtual a través del transportista, excepte aquelles comandes que siguin processades per a ésser recollides al nostre domicili.

Les despeses d'enviament no estan incloses en els preus dels productes mostrats a la botiga. Aquests seran afegits en funció de les caixes, del pes de les mateixes i del lloc de destinació. Volem oferir un servei personalitzat per això els ports es calculen per a cadascuna de les comandes.

El client ha de intentar facilitar un domicili d'entrega on el repartidor pugui deixar la comanda, dins de l'horari d'entrega (de les 9 a les 19 hores). En el cas de no haver-hi un responsable per a la recepció del paquet a la direcció indicada de lliurament, es deixarà un avís amb un número de telèfon al qual s'haurà de trucar per concertar una segona entrega de la mercaderia.

Si no rebeu la compra en el temps estimat haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres al Telf: +34 o per correu electrònic a la major brevetat possible. Des del moment en que tinguem la notificació realitzarem les gestions oportunes amb el transportista per esbrinar per què no l'heu rebut en el temps acordat.

Productes deteriorats

Si al rebre la comanda es troba l'envàs deteriorat s'ha de reflectir a l'albarà del transportista en el moment del lliurament, així com fer una o diverses fotografies de l'estat de la/les caixa/es, per així poder realitzar la pertinent reclamació a l'agència de transports i en el seu cas refer la mercaderia.

També podeu enviar els productes de Masia Virtual com a REGAL! 

En aquest cas, la comanda serà facturada al client, però serà lliurada a l'adreça que ens proporcioneu.

A l'hora de realitzar la comanda, a l'apartat d'Observacions, indicar REGAL.

(No hi haurà càrrec addicional).

¿Como se envian nuestros productos?

Masia Virtual sólo confía sus envíos a empresas líderes en el sector de la paquetería y el transporte urgente.

Masia Virtual sólo entregará pedidos al destinatario que se encuentre en el estado español o en cualquier país perteneciente a la Unión Europea. El plazo máximo de entrega para la Península es de 48 horas desde que enviamos el producto, y de 4 a 5 días hábiles para las Islas Baleares, Islas Canarias y de Europa.

Los envios se realizarán de lunes a jueves para la Península y sólo los lunes para el resto, con el fin de evitar que puedan quedar paralizados el fin de semana.

Los pedidos serán enviados directamente desde Masia Virtual a través de la agencia de transportes, excepto aquellos pedidos que sean procesades para ser recogidos en nuestro domicilio.

Los gastos de envio NO están incluidos en los precios de los productos mostrados en la tienda. Estos serán añadidos en función de las cajas, el peso de las mismas y el lugar de destino. Queremos ofrecer los mejores precios y condiciones mediante un trato personalizado para cada cliente.

El cliente debe intentar facilitar un domicilio de entrega donde el repartidor pueda dejar el pedido, dentro del horario de entrega (de las 9 a las 19 horas). En el caso de no haber un responsable para la recepción del paquete en la dirección indicada de entrega, se dejará un aviso con un número de teléfono al cual se deberá llamar para concertar la hora en que se puede entregar la mercadería.

Si el cliente no recibe la compra en el tiempo estimado deberá ponerse en contacto con nosotros en el Telf: +34 684 15 19 26 o en el e-mail masia@masiavirtual.com a la mayor brevedad posible. Desde el momento en que tengamos la notificación, realizaremos las gestiones oportunas para averiguar porqué no se ha recibido en el tiempo acordado.

Productos deteriorados

Si al recibir el pedido se encuentra el envase deteriorado deberá reflejarlo en el albarán del transportista en el momento de la entrega, así como hacer una o varias fotografías del estado de la/s caja/s, con el fin de poder realizar la pertinente reclamación a la agencia de transportes y en su caso rehacer la mercadería.

También puede enviar los productos de Masia Virtual como ¡REGALO! 

El pedido será facturado al cliente, pero será enviado a la dirección que nos indique.

A la hora de realizar el pedido, en el apartado de Observaciones, indicar REGALO.

AmuntEn este caso no habrá cargo adicional.

 

Masia Virtual

Empresa ] Nou / Nuevo ] Servei / Servicio ] Condicions/nes ] [ Transport/e ] Política ] Sorteig / Sorteo ] Comentaris/os ]

FacebookTwitter©2022 Masia Virtual  |  Comandes / Pedidos: masia@masiavirtual.comTelf. contact: +34 684 15 19 26