Masia Virtual

Servei / Servicio

FacebookTwitterComandes / Pedidosmasia@masiavirtual.com Telf. contact:  +34 684 15 19 26

Inici/o ] Calçotada ] Mel / Miel ] Fruits Secs / Frutos Secos ] Oli / Aceite Oliva ] Menjar / Comida ] Cava ] Vi / Vino ] Espardenyes / Alpargatas ]

Per comandes directes / Para pedidos directos: www.masiavirtual.eu

[ SERVEI / SERVICIO ]     [ PAGAMENT / PAGO ]     [ ENVIAMENT / ENVIO ]

Com treballem?

 Voleu rebré els millors productes de la zona de l'Alt Camp?. Doncs Masia Virtual els té a la vostra disposició, i amb tres senzills passos els rebreu còmodament a casa vostra:

1er.- Podeu demanar els productes que vulgueu, entrant directament a masiavirtual.eu o enviant un correu electrònic posant les vostres dades i la quantitat i els articles pels quals esteu interessats.

2on.- Un cop rebuda la comanda, Masia Virtual us farà arribar un missatge, per tal de confirmar-la, amb dades de com podeu fer el pagament i informació del nostre servei. Mentrestant, començarem a preparar els productes.

3er.- Un cop abonada la comanda, acabarem de preparar la comanda i la lliurarem a l'agència de transports.

- Així de senzill és gaudir dels millors productes de l'Alt Camp -

¿Como trabajamos?

¿Desea recibir los mejores productos de la zona del Alt Camp?. Pues Masia Virtual los tenemos a su disposición, y en tres sencillos pasos los recibirá cómodamente en su casa:

Primero.- Puede pedir los productos que desee entrando directamente en masiavirtual.eu o enviando un correo electrónico poniendo sus datos y la cantidad y los artículos por los que está interesado.

Segundo.- Una vez recibido el pedido, le haremos llegar un mensaje, para confirmarlo y con información sobre la forma de pago y de nuestro servicio. Mientras tanto, empezaremos a preparar sus artículos.

Tercero.- Una vez comprobado su pago, terminaremos de preparar el pedido y lo entregaremos a la agencia de transporte.

Así de sencillo es disfrutar de los mejores productos del Alt Camp.INICI PÀGINA

Formes de pagament:

Pagament / Pago en Masia VirtualPer tal de facilitar el màxim possible les vostres compres a Masia Virtual, podeu fer els pagaments de les vostres comandes per qualsevol dels següents mitjans: transferència bancària, ingrés en compte (en ambdós casos us farem arribar el nostre compte bancari), targeta de crèdit o saldo PayPal (els dos darrers són per PayPal, mitjançant passarel·la segura i encriptada).

En qualsevol cas, el pagament sempre es realitzarà abans de l'enviament de la comanda.

Un cop rebut constància del mateix, enviem al client un missatge per informar-lo de que hem rebut el seu pagament.

Formas de pago:

Con el fin de facilitar lo máximo posible sus compras en Masia Virtual, pueden hacer los pagos de sus pedidos mediante cualquiera de los siguientes medios: transferencia bancaria o ingreso en cuenta (en estos casos le enviaremos nuestro número de cuenta bancaria), tarjeta de crédito Pagament / Pago a través de PayPal o saldo PayPal (los dos últimos son mediante PayPal, mediante pasarela segura y encriptada).

En cualquier caso el pago siempre ha de realizarse antes del envío del pedido.

Una vez tengamos constancia del mismo, enviamos al cliente un mensaje de acuse de recibo.

Forma d'enviament:

Nosaltres confiem el transport a empreses amb experiència i garantia de servei.

logo de NacexEls preus dels productes no inclouen les despeses de transport, ja que aquestes és calculen en funció del pes total i de la destinació. Volem oferir els millors preus possibles, per això donem un servei personalitzat per a cada client.

L'enviament sempre és a ports pagats i és calcularà un cop rebuda la comanda.

Nota important: L'agència de transports fa l'entrega entre les 9 i les 19 hores, per això a l'adreça d'enviament és necessari que sempre ha d'haver-hi algú per tal de recollir la comanda.

Forma de envio:

Nosotros confiamos el transporte a empresas con experiencia y garantía de servicio.

Los precios de los productos no incluyen los gastos de transporte, ya que se calculan en función del peso total y del destino. Queremos ofrecer los mejores precios posibles, por lo cual damos un servicio personalizado para cada cliente.

logo de GLSEl envio siempre es a portes pagados y se calculará una vez recibido el pedido.

Nota importante: La agencia de transportes hace la entrega entre las 9 y las 19 horas, por lo cual en la dirección de envio es necesario que haya alguien para recoger el pedido.

[ SERVEI / SERVICIO ]     [ PAGAMENT / PAGO ]     [ ENVIAMENT / ENVIO ]INICI PÀGINA

Masia Virtual

Empresa ] Nou / Nuevo ] [ Servei / Servicio ] Condicions/nes ] Transport/e ] Política ] Sorteig / Sorteo ] Comentaris/os ]

FacebookTwitter©2022 Masia Virtual  |  Comandes / Pedidos: masia@masiavirtual.comTelf. contact: +34 684 15 19 26