Masia Virtual

Contacte: Contacte  |  Telèfon:  +34 684 15 19 26  |  Figuerola del Camp (Alt Camp)

Novetats ] Productes ] [ Servei ] Comentaris ] [ Castellano ]

Servei
Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

Els Millors del Món Packs de la Calçotada La millor Salsa de Calçots Pitets per a Calçotades Els millors Caves de la zona Els millors Vins de l'Alt Camp  Ametlles i avellanes del Camp de Tarragona  Espardenyes de pagès artesanes

A la nostra botiga virtual podeu fer les comandes automatitzades: www.masiavirtual.eu

SERVEI   |   PAGAMENT   |   ENVIAMENT   |   MÉS INFORMACIÓ

Com treballem?

Voleu rebré els millors productes per a la Calçotada?. Doncs Masia Virtual els té a la vostra disposició, i amb tres senzills passos els rebreu directament a casa vostra:

1er.- Podeu demanar els productes que volgueu, omplint aquest formulari o enviant-nos un correu electrònic posant les vostres dades (nom i cognoms, adreça d'enviament i telèfon de contacte), la forma de pagament que trieu, i la quantitat i els articles pels quals esteu interessats.

2on.- Un cop rebuda la comanda, Masia Virtual us farà arribar un missatge, per tal de confirmar-la, amb dades de com podeu fer el pagament i informació del nostre servei. Mentrestant, començarem a preparar els productes.

3er.- Un cop abonada la comanda, acabarem de preparar-la i la lliurarem a l'agència de transports.

- Així de senzill és gaudir dels millors productes de l'Alt Camp -

Podeu veure les opinions dels clients referents al nostre servei

Formes de pagament:

Pagament a través de PayPalPer tal de facilitar el màxim possible les vostres compres a Masia Virtual, podeu fer els pagaments per qualsevol dels següents mitjans: transferència bancària, ingrès en compte (en ambdós casos us farem arribar el nostre compte de CaixaBank -La Caixa- per fer el pagament), targeta de crèdit o saldo PayPal (els dos darrers són per PayPal, mitjançant passarel·la segura i encriptada). En qualsevol cas, el pagament sempre es realitzarà abans de l'enviament de la comanda.

Un cop rebut constància del mateix, enviem al client un missatge per informar-lo de que hem rebut el seu pagament.INICI PÀGINA

Forma d'enviament:

Nosaltres confiem l'enviament a empreses de transport urgent amb experiència i amb garantia de servei.

Els preus dels productes no inclouen les despeses de transport, ja que aquestes és calculen en funció del pes total i de la destinació. Volem oferir els millors preus possibles, per això donem un servei personalitzat per a cada client.

L'enviament sempre és a ports pagats i és calcularà un cop rebuda la comanda.

Nota important: L'agència de transports fa l'entrega entre les 9 i les 19 hores, per això a l'adreça d'enviament sempre ha d'haver-hi algú per tal de recollir la comanda.

Més informació:

L'import total de la comanda serà el dels productes comprats més les despeses d'enviament.

Tots els nostres productes són de primera qualitat i amb la total garantia d'oferir uns articles identificatius de les nostres comarques.

Rebre'ls és tant senzill com omplir aquest formulari o enviar un correu electrònic amb les seves dades, la forma de pagament i els articles i la quantitat pels quals esteu interessats.

Per a qualsevol consulta o dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic.

SERVEI   |   PAGAMENT   |   ENVIAMENT   |   MÉS INFORMACIÓINICI PÀGINA

Masia Virtual

Qui som ? ] Condicions ] Enviaments ] Seguretat ] [ Castellano ]      Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

©2000/2023 Masia Virtual  |  Contacte: Contacte  |  Telf.: +34 684 15 19 26