Masia Virtual

Empresa

FacebookTwitterComandes / Pedidosmasia@masiavirtual.com Telf. contact:  +34 684 15 19 26

Inici/o ] Calçotada ] Mel / Miel ] Fruits Secs / Frutos Secos ] Oli / Aceite Oliva ] Menjar / Comida ] Cava ] Vi / Vino ] Espardenyes / Alpargatas ]

Per comandes directes / Para pedidos directos: www.masiavirtual.eu

Calçotada de Masia VirtualEls responsables de Masia Virtual som un grup de persones de l'Alt Camp, interessades en la promoció i difusió dels productes de qualitat produïts i elaborats a la comarca i al Camp de Tarragona.

El nostre objectiu és posar aquests productes a la disposició de la gent que hi estigui interessada, així com també potenciar i organitzar activitats comercials, culturals i lúdiques.

Comercialitzem els millors productes d'aquesta zona. Els quals des de l'any 2000 hem fet arribar a tota la geografia de l'estat espanyol i a diversos països de la Unió Europea.

Per això, la nostra màxima prioritat és compartir amb tothom articles de primera qualitat i fidels exponents de la bona tasca que porten a terme els artesans, pagesos, comerciants i industrials d'aquesta comarca, els quals, estem ben segurs, poden ser del interès de molta gent.

A Masia Virtual també estem treballant per potenciar aquestes terres, mitjançant la realització d'una sèrie d'activitats, com el sorteig "Veniu a Gaudir de l'Alt Camp", creat per tal d'oferir l'oportunitat de conèixer els grans al·licients que aquesta comarca ofereix.

Per estar informat dels nous projectes i activitats de Masia Virtual, podeu visitar les Novetats.

Per conèixer les opinions manifestades pels nostres clients/amics, només cal anar a Comentaris.

I per informar-vos sobre les nostres condicions, podeu clicar a Servei.

Estem segurs que gaudireu dels nostres productes, així com nosaltres gaudim de la vostra visita. Si no trobeu el que cerqueu, teniu algun dubte i voleu fer alguna pregunta o suggeriment, podeu posar-vos en contacte per qualsevol dels mitjans que trobareu a continuació.

Los responsables de Masia Virtual somos un grupo de personas del Alt Camp, interesados en la promoción y en la difusión de los productos de calidad que se hacen en la comarca y en la zona del Camp de Tarragona.

Nuestro objetivo es poner dichos productos a disposición de la gente que esté interesada, así como también potenciar y organizar actividades comerciales, culturales y lúdicas.

La mascota de Masia VirtualComercializamos los mejores productos de esta zona. Los cuales desde el año 2000 hemos enviado a toda la geografía del estado español y a diversos paises de la Unión Europea.

Por eso, nuestra máxima prioridad es compartir con todos ustedes artículos de primera calidad y fieles exponentes del buen trabajo que llevan a cabo los artesanos, agricultores, comerciantes e industriales de esta comarca, los cuales, estamos muy seguros, que pueden ser del interés de mucha gente.

En Masia Virtual también estamos trabajando para potenciar estas tierras, mediante la realización de una serie de actividades, como el sorteo "Venga a Disfrutar del Alt Camp", creado con el fin de ofrecer la oportunidad de conocer los grandes alicientes que esta comarca ofrece.

Para estar informado de los nuevos proyectos y actividades de Masia Virtual, puede ir a Novedades.

Para conocer las opiniones manifestadas por nuestros clientes/amigos, sólo tiene que ir a Comentarios.

Y para informarse sobre nuestras condiciones, puede clicar en Servicio.

Estamos seguros que disfrutarán de nuestros productos igual como nosotros disfrutamos de su visita. Si no encuentran lo que buscan, tienen alguna duda y desean hacer alguna pregunta o sugerencia, pueden ponerse en contacto por cualquiera de los medios que encontrará a continuación.

Per contactar amb nosaltres:

Teniu diverses opcions. Podeu triar la que més us convingui:

Para contactar con nosotros:

Tienen diversas opciones. Puedeu elegir la que más les convenga:

MASIA VIRTUAL - c/. Verge de l'Esperança, 52

43811  Figuerola del Camp  (Alt Camp)  -Tarragona-

Telf. & whatsapp: +34 684 15 19 26 - E-mail: masia@masiavirtual.com 

Internet: www.masiavirtual.com  -  www.masiavirtual.euInici pàgina

Masia Virtual

[ Empresa ] Nou / Nuevo ] Servei / Servicio ] Condicions/nes ] Transport/e ] Política ] Sorteig / Sorteo ] Comentaris/os ]

FacebookTwitter©2022 Masia Virtual  |  Comandes / Pedidos: masia@masiavirtual.comTelf. contact: +34 684 15 19 26