Masia Virtual

Contacte: Contacte  |  Telèfon:  +34 684 15 19 26  |  Valls (Alt Camp)

Novetats ] Productes ] Servei ] Sorteig ] Comentaris ] [ Castellano ]

Qui som ?
Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

Els Millors del Món Els nostres Packs de la Calçotada La millor Salsa de Calçots Pitets especials per a Calçotades Els millors Caves de la zona Ametlles i avellanes del Camp de Tarragona Oli d'oliva extra verge Espardenyes de pagès artesanes

Els responsables de Masia Virtual som un grup de persones de Valls, que formem part de l'Associació Sense Límits, interessades en la promoció i difusió dels productes de qualitat produïts i elaborats a l'Alt Camp i al Camp de Tarragona.

El nostre objectiu és posar aquests productes a la disposició de la gent que hi estigui interessada, així com també potenciar i organitzar activitats culturals, lúdiques i esportives.

Comercialitzem productes com: Calçots, Packs de la Calçotada, Salsa de Calçots, Pitets de paper i de roba, oli d'oliva extra verge, fruits secs, espardenyes de pagès, etc. Els quals des de l'any 2000 hem fet arribar a tota la geografia de l'estat espanyol i a diversos països d'Europa.

Per això, volem aprofitar la nostra experiència en la venda per Internet, per compartir amb tothom aquests productes de primera qualitat i fidels exponents de la bona tasca que porten a terme els artesans, pagesos, comerciants i industrials d'aquesta comarca, els quals, estem ben segurs, poden ser del vostre interès.

A Sense Límits també estem treballant per potenciar aquestes terres, mitjançant la realització d'una sèrie d'activitats, com el sorteig "Veniu a Gaudir de l'Alt Camp", creat per tal d'oferir l'oportunitat de conèixer els grans al·licients que aquesta comarca ofereix.

Per estar informat dels nous projectes i activitats de Masia Virtual, podeu visitar les Novetats.

Per conèixer les opinions manifestades pels nostres clients/amics, només cal anar a Comentaris.

I per informar-vos sobre les nostres condicions, podeu clicar a Servei.

Estem segurs que gaudireu dels nostres productes, així com nosaltres gaudim de la vostra visita. Si no trobeu el que cerqueu, o voleu fer alguna pregunta o suggeriment, podeu posar-vos en contacte per qualsevol dels mitjans que hi ha a continuació.

Per contactar amb nosaltres:

Teniu diverses opcions. Podeu triar la que més us convingui:

Masia Virtual - Associació Sense Límits

Passatge Artesans, s/n. (Polígon Industrial)

43800 VALLS (Alt Camp) -Catalunya-

Telèfon: +34 684 15 19 26

Correu-@: Informació - ComandesInici pàgina

Masia Virtual

[ Qui som ? ] Condicions ] Enviaments ] Seguretat ] [ Castellano ]           Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

©2000/2019 Masia Virtual  |  Contacte: Contacte  |  Telf.: +34 684 15 19 26