Masia Virtual

Contacte: Contacte  |  Telèfon:  +34 684 15 19 26  |  Figuerola del Camp (Alt Camp)

Novetats ] Productes ] Servei ] Comentaris ] [ Castellano ]

Qui som ?
Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

Els Millors del Món Packs de la Calçotada La millor Salsa de Calçots Pitets per a Calçotades Els millors Caves de la zona Els millors Vins de l'Alt Camp  Ametlles i avellanes del Camp de Tarragona  Espardenyes de pagès artesanes

A la nostra botiga virtual podeu fer les comandes automatitzades: www.masiavirtual.eu

Reunió de socis de Sense LímitsEls responsables de Masia Virtual som un grup de persones de Valls, que formem part de l'Associació Masia Virtual, interessades en la promoció i difusió dels productes de qualitat produïts i elaborats a l'Alt Camp i al Camp de Tarragona.

El nostre objectiu és posar aquests productes a la disposició de la gent que hi estigui interessada, així com també potenciar i organitzar activitats culturals, lúdiques i esportives.

Comercialitzem productes com: Calçots, Packs de la Calçotada, Salsa de Calçots, Pitets de paper i de roba, oli d'oliva extra verge, fruits secs, espardenyes de pagès, etc. Els quals des de l'any 2000 hem fet arribar a tota la geografia de l'estat espanyol i a diversos països d'Europa.

Per això, volem aprofitar la nostra experiència en la venda per Internet, per compartir amb tothom aquests productes de primera qualitat i fidels exponents de la bona tasca que porten a terme els artesans, pagesos, comerciants i industrials d'aquesta comarca, els quals, estem ben segurs, poden ser del vostre interès.

A Masia Virtual també estem treballant per potenciar aquestes terres, mitjançant la realització d'una sèrie d'activitats, com el sorteig "Veniu a Gaudir de l'Alt Camp", creat per tal d'oferir l'oportunitat de conèixer els grans al·licients que aquesta comarca ofereix.

Per estar informat dels nous projectes i activitats de Masia Virtual, podeu visitar les Novetats.

Per conèixer les opinions manifestades pels nostres clients/amics, només cal anar a Comentaris.

I per informar-vos sobre les nostres condicions, podeu clicar a Servei.

Estem segurs que gaudireu dels nostres productes, així com nosaltres gaudim de la vostra visita. Si no trobeu el que cerqueu, o voleu fer alguna pregunta o suggeriment, podeu posar-vos en contacte per qualsevol dels mitjans que hi ha a continuació.

Per contactar amb nosaltres:

Teniu diverses opcions. Podeu triar la que més us convingui:

Masia Virtual

c/. Verge de l'Esperança, 52

43811  FIGUEROLA DEL CAMP (Alt Camp) -Catalunya-

Telèfon: +34 684 15 19 26

Correu-@: Informació - ComandesInici pàgina

Masia Virtual

[ Qui som ? ] Condicions ] Enviaments ] Seguretat ] [ Castellano ]      Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

©2000/2023 Masia Virtual  |  Contacte: Contacte  |  Telf.: +34 684 15 19 26