Masia Virtual

Contacte: Contacte  |  Telèfon:  +34 684 15 19 26  |  Figuerola del Camp (Alt Camp)

Novetats ] Productes ] Servei ] Comentaris ] [ Castellano ]

Seguretat
Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

Els Millors del Món Packs de la Calçotada La millor Salsa de Calçots Pitets per a Calçotades Els millors Caves de la zona Els millors Vins de l'Alt Camp  Ametlles i avellanes del Camp de Tarragona  Espardenyes de pagès artesanes

A la nostra botiga virtual podeu fer les comandes automatitzades: www.masiavirtual.eu

Normes de seguretat i de privacitat:

L'Associació Masia Virtual amb el NIF G-43 464.577, domiciliat a Figuerola del Camp (Alt Camp) -Catalunya-, i responsable de la web Masia Virtual, és el titular de la base de dades generada amb les informacions subministrades pels USUARIS.

A Masia Virtual estem especialment preocupats per la seguretat i per assegurar la confidencialitat de les dades aportades pels nostres clients.

En el moment en què un USUARI envia un correu electrònic, es registra al nostre servidor o realitza una comanda, les seves dades personals, les relatives a la seva forma de pagament i qualsevol altra dada per ell subministrada, són incorporades a la nostra base de dades, utilitzant-se únicament per a respondre el correu o per a tramitar la comanda, així com per a enviar informació sobre ofertes i serveis que puguin resultar del seu interès.

L'USUARI autoritza el tractament automatitzat de les seves dades, necessaries per a la prestació dels serveis pactats, així com per l'oferta i contractació d'altres productes i serveis de Masia Virtual.

Masia Virtual no cedirà ni entregarà les dades dels seus USUARIS a un tercer sota cap concepte.

S'entendrà que l'USUARI accepta les condicions en completar i acceptar qualsevol dels formularis de recollida de dades.

L'USUARI respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant-se Masia Virtual el dret a excloure dels serveis registrats a tot USUARI que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'USUARI de Masia Virtual podrà en tot moment exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel-lació i oposició, comunicant-ho per e-mail a info@masiavirtual.com o per escrit a: 

Masia Virtual

c/. Verge de l'Esperança, 52
43811  FIGUEROLA DEL CAMP  (Alt Camp) -Catalunya-

Telèfon +34 684 15 19 26

Masia Virtual

Qui som ? ] Condicions ] Enviaments ] [ Seguretat ] [ Castellano ]      Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

©2000/2023 Masia Virtual  |  Contacte: Contacte  |  Telf.: +34 684 15 19 26