Masia Virtual

Nou / Nuevo

FacebookTwitterComandes / Pedidosmasia@masiavirtual.com Telf. contact:  +34 684 15 19 26

Inici/o ] Calçotada ] Mel / Miel ] Fruits Secs / Frutos Secos ] Oli / Aceite Oliva ] Menjar / Comida ] Cava ] Vi / Vino ] Espardenyes / Alpargatas ]

Per comandes directes / Para pedidos directos: www.masiavirtual.eu

Novetats a Masia Virtual

Calçots preparats/dos de Masia VirtualNovembre 2020 - Una temporada més ens preparem per a servir els millors productes per a les Calçotades. Malgrat les dificultats degudes a la covid, esperem poder gaudir d'aquesta tradició amb els nostres amics i familiars, sempre mantenint les mides de seguritat. Bon profit !!

Abril 2020 - Temporada molt complicada, ja que des de mitjans de març es van aturar en sec totes les comandes i els enviaments pel Covid-19. Mitja temporada perduda per aquesta pandèmia que ens va agafar per sorpresa quant arribava la millor part de la temporada pels enviaments previstos a Europa i a importants entitats lúdiques i culturals. Això ens ha comportat moltes pèrdues econòmiques. Un any per oblidar !!

Novembre 2019 - Comencem una nova temporada de Calçotades, plena de sorpreses i de bones vibracions. Esperem que, com cada any, estar a l'alçada de les expectatives dels nostres clients/amics. Moltes i Bones Calçotades !!

Agost 2019 - Aquest mes hem incorporat a Masia Virtual els millors vins de la D.O. Tarragona, els de Vives Ambròs. Ja podeu trobar-los tant a aquesta web com a masiavirtual.eu. Continuem millorant i afegint els millors productes de l'Alt Camp !!

Abril 2019 - Degut a la poca pluja i al augment de temperatura d'aquest hivern, aquesta temporada ha sigut una mica més curta i a mitjans d'aquest mes ja hem acabat de fer enviaments. Tot i això, ha sigut una molt bona temporada amb un Logo de calsotdevalls.com augment significatiu dels enviaments a Europa. Reiterem l'agraïment a tots els nostres clients/amics !!

Febrer 2019 - Ja està operatiu la nova web de comandes automatitzades de Masia Virtual. Podeu triar els productes, afegir-los a la cistella, automàticament calcularà el pes i l'import de l'enviament i podreu fer el pagament per targeta de crèdit o saldo PayPal. En tot cas, recordeu fer les vostres comandes amb la suficient antelació (sobre una setmana). Continuem millorant els nostres serveis per facilitar les vostres comandes !!

Novedades en Masia Virtual

Noviembre 2020 - Una temporada más nos preparamos para servir los mejores productos para las Calçotadas. A pesar de las dificultades debidas a la covid, esperamos que podamos disfrutar de esta tradición con nuestros amigos y familiares, siempre manteniendo las medidas de seguridad. Buen provecho !!

Abril 2020 - Temporada muy complicada, ya que desde mediados de Marzo se tuvo de detener en seco todos los pedidos y los envíos por el Covid-19. Media temporada perdida por esta pandemia que nos cogió por sorpresa cuando llegaba la mejor parte de la temporada por los envíos previstos a Europa y a importantes entidades lúdicas y culturales. Lo cual nos ha comportado muchas pérdidas económicas. Un año para olvidar !!

La Calçotada de Masia VirtualNoviembre 2019 - Empezamos una nueva temporada de Calçotadas, llena de sorpresas y de buenas vibraciones. Esperamos que, como cada año, estar a la altura de las expectativas de nuestros clientes/amigos. Muchas y Buenas Calçotadas !!

Agosto 2019 - Este mes hemos incorporado en Masia Virtual los mejores vinos de la D.O. Tarragona, los de Vives Ambròs. Ya pueden encontrarlos tanto en esta web como en masiavirtual.eu. ¡¡ Continuamos mejorando y añadiendo los mejores productos del Alt Camp !!

Abril 2019 - Debido a la poca lluvia y al aumento de temperaturas de este invierno está temporada ha sido más corta, y a mediados de este mes ya hemos terminado de hacer envíos. A pesar de ello, ha sido una muy buena temporada con un aumento significativo de los envíos a Europa. ¡Reiteramos el agradecimiento a nuestros clientes/amigos!

Febrero 2019 - Ya està operativa la nueva web de pedidos automatizados de Masia Virtual. Pueden elegir los productos, añadirlos a la cesta, automáticamente calculará el peso y el importe del envío y podrán hacer el pago por tarjeta de crédito o saldo PayPal. En todo caso, recuerden hacer sus pedidos con la suficiente antelación (sobre una semana). ¡¡ Seguimos mejorando nuestros servicios para facilitar sus pedidos !!Inici pàgina

 

Masia Virtual

Empresa ] [ Nou / Nuevo ] Servei / Servicio ] Condicions/nes ] Transport/e ] Política ] Sorteig / Sorteo ] Comentaris/os ]

FacebookTwitter©2022 Masia Virtual  |  Comandes / Pedidos: masia@masiavirtual.comTelf. contact: +34 684 15 19 26