Masia Virtual

Contacte: Contacte  |  Telèfon:  +34 684 15 19 26  |  Figuerola del Camp (Alt Camp)

[ Novetats ] Productes ] Servei ] Comentaris ] [ Castellano ]

Novetats
Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

Els Millors del Món Packs de la Calçotada La millor Salsa de Calçots Pitets per a Calçotades Els millors Caves de la zona Els millors Vins de l'Alt Camp  Ametlles i avellanes del Camp de Tarragona  Espardenyes de pagès artesanes

A la nostra botiga virtual podeu fer les comandes automatitzades: www.masiavirtual.eu

Informació de les novetats a Masia Virtual

Novembre 2020 - Una temporada més ens preparem per a servir els millors productes per a les Calçotades. Malgrat les dificultats degudes a la covid, esperem poder gaudir d'aquesta tradició amb els nostres amics i familiars, sempre mantenint les mides de seguritat. Bon profit !!

Abril 2020 - Temporada molt complicada, ja que des de mitjans de març es van aturar en sec totes les comandes i els enviaments pel Covid-19. Mitja temporada perduda per aquesta pandèmia que ens va agafar per sorpresa quant arribava la millor part de la temporada pels enviaments previstos a Europa i a importants entitats lúdiques i culturals. Això ens ha comportat moltes pèrdues econòmiques. Un any per oblidar !!

Novembre 2019 - Començem una nova temporada de Calçotades, plena de sorpreses i de bones vibracions. Esperem que, com cada any, estar a l'alçada de les expectatives dels nostres clients/amics. Moltes i Bones Calçotades !!

Agost 2019 - Aquest mes hem incorporat a Masia Virtual els millors vins de la D.O. Tarragona, els de Vives Ambròs. Ja podeu trobar-los tant a aquesta web com a l'automatitzada de masiavirtual.eu. Continuem millorant i afegint els millors productes de l'Alt Camp !!

Logo de calsotdevalls.comAbril 2019 - Degut a la poca pluja i al augment de temperatura d'aquest hivern, aquesta temporada ha sigut una mica més curta i a mitjans d'aquest mes ja hem acabat de fer enviaments. Tot i això, ha sigut una molt bona temporada amb un augment significatiu dels enviaments a Europa. Reiterem l'agraïment a tots els nostres clients/amics !!

Febrer 2019 - Ja està operatiu (de moment només en castellà) la nova web de comandes automatitzades de Masia Virtual. Podeu triar els productes, afegir-los a la cistella, automàticament calcularà el pes i l'import de l'enviament i podreu fer el pagament per targeta de crèdit o saldo PayPal. En tot cas, recordeu fer les vostres comandes amb la suficient antelació (sobre una setmana). Continuem millorant els nostres serveis per facilitar les vostres comandes !!

Abril 2018 - Amb l'acabament d'aquest mes hem tornat a donar per finalitzada una temporada de Calçotades que degut a l'excel·lent climatologia (molt de fred i pluja) ha sigut realment llarga, excepcional i amb un nou rècord de vendes. A partir d'ara començem a treballar en nous projectes i en preparar la propera temporada. Moltes gràcies als nostres clients/amics per fer possible una temporada increïble!

Febrer 2018 - Nou producte de Masia Virtual, la cervesa artesana LA VALLENCA, produïda per una jove empresa de l'Alt Camp i elaborada amb ingredients naturals, de qualitat i cuidadosament seleccionats. La cervesa de la Calçotada !!

Novembre 2017 - Ja hem arribat a l'inici d'una altra temporada de Calçots. Per això, a partir de la segona setmana d'aquest mes tornem a oferir-vos els millors Calçots del món, així com tot el necessari per a fer la més autèntica de totes les Calçotades. Gaudiu dels Calçots i dels nostres productes !!

Anar a ProductesAbril 2016 - Hem donat per acabada la terporada de Calçotades i ja estem preparant la propera (a partir de Novembre), la qual prometem que serà molt potent. Aquesta ha sigut una nova temporada de records. Gràcies a tots els clients/amics per la seva confiança !!

Novembre 2015.- Ja podeu començar a fer les reserves per a la vostra Calçotada. A partir del dia 9 d'aquest mes tornem a posar al vostre abast els millors productes per a fer l'autèntica Calçotada. Mantenim els mateixos preus de la temporada pasada, i oferim millors preus en els Packs de Parella i Familiar. Que vagi molt de gust !!

Calçots en conservaMaig 2015.- Un mes després d'acabar la temporada de Calçotades, ja tornem a oferir Calçots. En aquest cas es tracta de Calçots en conserva, que l'empresa Sent la Terra de Mont-roig del Camp (Baix Camp) ha començat a comercialitzar aquest any. Calçots dins de pots de vidre, conservant tot el seu sabor i qualitat. També tenen una Salsa de Calçots que està molt bé. Una forma diferent de gaudir d'aquest producte !!

20 abril 2015.- Donem per acabada aquesta temporada realment excepcional, tant per la qualitat dels productes com per l'interès dels nostres clients/amics. Amb un nou record absolut de vendes (més de 10.000 Calçots més que la temporada anterior). Acabem aquesta temporada però ja estem preparant la propera, la qual segur que encara serà molt millor. Gràcies i visca la Calçotada !!

Redoltes de vinyaOctubre 2014.- Hem incorporat a la nostra llarga llista de productes per a Calçotades, les Redoltes de vinya. Aquest és un article totalment necessari si volem aconseguir el millor gust i el més bon sabor dels Calçots. Les Redoltes procedeixen de vinyes del Camp de Tarragona, especialment de l'Alt Camp i de la Conca de Barberà.

Juliol 2014.- Essent el nostre principal interès oferir els millors productes per a la Calçotada, amb un servei de qualitat pels nostres clients, hem signat un interessant contracte amb Correos Express, empresa líder en el transport urgent. Això repercutirà en uns millors preus dels nostres enviaments.

Juny 2014.- Amb la preparació de la nova temporada 2014-15 hem adquirit el domini calsotdevalls.com, el nom del qual deixa molt clar el que hi trobarà la gent: els millors Calçots del Món i tot el necessari per a preparar i gaudir de la més autèntica de les Calçotades. Els nostres catorze anys d'experiència serveixen per a millorar dia a dia el nostre servei i aquest nou domini és una expressió del nostre interès en oferir una temporada plena de novetats.Inici pàgina

Masia Virtual

Qui som ? ] Condicions ] Enviaments ] Seguretat ] [ Castellano ]      Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

©2000/2023 Masia Virtual  |  Contacte: Contacte  |  Telf.: +34 684 15 19 26